ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Σαμαράς δεν ξεχνάει ούτε από το Ριάντ τον Τζέι

Ο Σαμαράς δεν ξεχνάει ούτε από το Ριάντ τον Τζέι

Από το μακρινό Ριάντ, ο Γιώργος Σαμαράς έστειλε τα δικά του συγχαρητήρια στον Τζέι για το γεγονός πως ο μικρός Ιρλανδός πέτυχε το... κορυφαίο γκολ του Ιανουαρίου στην Σκωτία (VIDEOS).

Τι και αν βρίσκονται πλέον πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον. Οι δεσμοί δεν σπάνε από τα χιλιόμετρα, ειδικά αν αυτοί είναι ισχυροί. Τέτοιοι είναι του Γιώργου Σαμαρά με τον μικρό Τζέι, οι οποίοι έχουν σφυρηλατηθεί για τα καλά και θα αντέξουν στον χρόνο.

Ο 29χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Χιλάλ, συνεχάρη μέσω βίντεο τον Ιρλανδό θαυμαστή του και φίλο της Σέλτικ αναφορικά με την... πρωτιά του για το καλύτερο γκολ του Ιανουαρίου στην Σκωτία.

Ο μικρός Τζέι σκόραρε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο ματς με τη Χάμιλτον, πανηγυρίζοντας μπροστά από τους οπαδούς των "Καθολικών". Γι' αυτό άλλωστε, οι Σκωτσέζοι αποφάσισαν να το αναδείξουν ως το τοπ του περασμένου μήνα.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, ο Γιώργος Σαμαράς να μη στείλει τα δικά του συγχαρητήρια στο μικρό, τα οποία είναι δεδομένο πως τον χαροποίησαν πολύ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ