ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Πέλκας, ο ΠΑΟΚ και η Σπόρτινγκ

Ο Πέλκας, ο ΠΑΟΚ και η Σπόρτινγκ

Ο Δημήτρης Πέλκας εντυπωσιάζει με τις τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Βιτόρια Σετούμπαλ, με αποτέλεσμα να πληθαίνουν οι μνηστήρες του, εξ' Ιβηρικής. Τι ισχύει με τον 21χρονο μέσο (videos)

Διθυράμβους αφιερώνουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ στον Δημήτρη Πέλκα, που αγωνίζεται στη Βιτόρια Σετούμπαλ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και μετά την απομάκρυνση του Ντομίνγκος Πασιένσια, βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο.

Ο Δημήτρης Πέλκας αγωνίζεται στη Βιτόρια, ως δανεικός ως τη λήξη της σεζόν από τον ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς του από την ομάδα του Σετούμπαλ, ύψους 350.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του 21άχρονου μέσου με το "Δικέφαλο" ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, κάτι που σημαίνει ότι μετά το πέρας του δανεισμού του στη Βιτόρια Σετούμπαλ, θα βρίσκεται στους τελευταίους έξι μήνες αυτού, δηλαδή θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία, αναφέρουν ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βλέπει με καλό μάτι τον Δημήτρη Πέλκα, ενώ μερικοί μιλούν ακόμη και για πρόταση εκ μέρους των "λιονταριών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα, δεν αποκλείουν η Σπόρτινγκ να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι για την απόκτηση του 21άχρονου μέσου, με ποσό σημαντικά μεγαλύτερο της οψιόν.

Την ίδια ώρα, τόσο η A Bola όσο και η Record, αφιερώνουν κάθε μέρα σελίδες για τον μέσο της Βιτόρια Σετούμπαλ, σε σημείο που αναρωτιούνται πως ακόμη δεν έχει κληθεί στην Εθνική Ελλάδας (Ανδρών).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ