ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Μπάσιμο" Μπενφίκα για Μήτρογλου

"Μπάσιμο" Μπενφίκα για Μήτρογλου
Μήτρογλου

Μετά τη Σπόρτινγκ και την Παλέρμο και η Μπενφίκα μπαίνει δυναμικά στο "χορό" της απόκτησης του Έλληνα επιθετικού της Φούλαμ, Κώστα Μήτρογλου.

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις της Φούλαμ με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την μετακίνηση του Κώστα Μήτρογλου από την πρώτη στη δεύτερη έχουν "κολλήσει", η έτερη μεγάλη ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Μπενφίκα, μπαίνει δυναμικά στο κόλπο απόκτησής του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, είναι εξαιρετικά πιθανό ο Κώστας Μήτρογλου να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Έλληνα διεθνή μέσο των "αετών", Ανδρέα Σάμαρη, μετά την κοινή των θητεία στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο.

Η Μπενφίκα ψάχνει διακαώς την ενίσχυσή της στην επιθετική γραμμή μετά την αποχώρηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Λίμα, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ-Αχλί. Στην Πορτογαλία γράφεται ότι ο τεχνικός των "αετών", Ρουί Βιτόρια, ζήτησε επιτακτικά την απόκτηση επιθετικού κορυφής μετά το τελευταίο φιλικό στο Μεξικό και την ήττα από τη Μοντερέι με 3-0.

Το "σπάσιμο" στη Σπόρτινγκ και τον ΖΖ

Η θερινή μεταγραφική περίοδος στην Πορτογαλία κινείται στους ρυθμούς της κόντρας Μπενφίκα και Σπόρτινγκ για τον Ζόρζε Ζεζούς, σε σημείο που να επισκιάζει και την απόκτηση του Ίκερ Κασίγιας από την Πόρτο.

Ο 61χρονος Πορτογάλος τεχνικός, επί χρόνια της Μπενφίκα, έμεινε στην ίδια πόλη αλλά πήγε στη μισητή αντίπαλο των "αετών", Σπόρτινγκ, της οποίας είχε υπάρξει μέλος ως ποδοσφαιριστής. Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου αποκτά ιδιαίτερη επικοινωνιακή σημασία για την Μπενφίκα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Φούλαμ, ήταν βασικός μεταγραφικός στόχος των "λιονταριών" και πρωτοσέλιδο στης εφημερίδες της Λισσαβώνας, όλο τον Ιούλιο.

Η Φούλαμ αποφασίζει

Ο ιταλικός Τύπος κάνει λόγο και για ενδιαφέρον της Παλέρμο μετά το "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις της Φούλαμ με τη Σπόρτινγκ. Η αγγλική ομάδα είναι "σκληρή" στις διαπραγματεύσεις όπως απέδειξε με τους Πορτογάλους, μένοντας άκαμπτη ακόμη και σε μια διαφορά της τάξης των 500.000 - 1.000.000 ευρώ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ