ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαλεζάς: "Νιώθω σαν στο σπίτι μου"

Μαλεζάς: "Νιώθω σαν στο σπίτι μου"

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για τις ονειρικές στιγμές που ζει στην Μπουντεσλίγκα και το ρεκόρ που πέτυχε με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στη "Sportday" για τη ζωή του στη Φορτούνα και το γεγονός πως η γερμανική ομάδα είναι η μόνη που μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημά της δεν έχει δεχθεί γκολ.

" Αλήθεια; Δεν το είχα αντιληφθεί. Ειλικρινά. Πραγματικά, ούτε που περνούσε από το μυαλό μου τη στιγμή που υπέγραφα στη Φορτούνα. Όνειρο…" τόνισε αρχικά και πρόσθεσε απαντώντας στο ερώτημα πού οφείλεται η επιτυχία της ομάδας του:

" Δεν θα πρωτοτυπήσω. Η συνολική δουλειά. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό κορυφής βάζουμε πρώτα το “εμείς” και μετά το “εγώ”. Υπάρχει τρέξιμο, αλληλοκάλυψη και φυσικά ο παράγοντας τύχη για να σημειώσεις αυτό το επίτευγμα".

Σε όσους υποαστηρίζουν ότι η Φορτούνα παίζει αντιποδόσφαιρο, σημειώνει: " Το ίδιο έλεγαν και για την Ελλάδα το 2004 και πήρε το EURO. Κακά τα ψέματα, δεν είμαστε Μπάγερν για να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής. Ούτε Ντόρτμουντ για να “μιλάει” η φανέλα. Είμαστε μία ομάδα που είναι υποχρεωμένη να εκμεταλλεύεται τη μισή φάση. Να μην τρώει εύκολα γκολ. Αυτό κάνουμε. Τίποτε παραπάνω…".

Όσο για το πώς ο ίδιος αισθάνεται στην ομάδα, τονίζει: " Μπαίνω στα αποδυτήρια και νιώθω ότι είμαι σπίτι μου. Μία οικογένεια. Έχω ξεκινήσει γερμανικά. Μιλάω τη γλώσσα του ποδοσφαίρου. Η πόλη απίστευτη. Υπάρχουν παντού Έλληνες και ελληνικά στέκια. Τι άλλο να ζητήσω;".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ