ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κρούση για Παπασταθόπουλο η Λάτσιο

Κρούση για Παπασταθόπουλο η Λάτσιο

Η Λάτσιο εντείνει το πρέσινγκ στη Τζένοα για να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με ιταλικό μέσο να αποκαλύπτει ότι ο Κλαούντιο Λοτίτο θα έχει τη Δευτέρα ραντεβού με τους ανθρώπους της Τζένοα ώστε να πάρει τον Έλληνα άσο στο "Ολίμπικο".

Ο "Sokratis" εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Λάτσιο ώστε να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, με την "Corriere dello Sport" να τονίζει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι ο πρόεδρος των πρωτευουσιάνων, Κλαούντιο Λοτίτο, θα έχει ραντεβού κορυφής με τον ομόλογό του της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, ζητώντας να του παραχωρηθεί ο παίκτης.

"Ο παίκτης επέστρεψε από τη Μίλαν αλλά οι ροσομπλού είναι έτοιμοι να τον πουλήσουν ξανά. Η Λάτσιο τον ήθελε πέρυσι, παρέμεινε στη σκέψη της διοίκησης και μπορεί να φανεί χρήσιμος στον Ρέγια ως κεντρικός αμυντικός ή ως δεξιός μπακ", αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο, το οποίο υπενθυμίζει επίσης τον ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των δύο ομάδων.

"Ο Λοτίτο και ο Πρετσιόζι θα κάνουν μαζί δουλειές και σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει.

Η Τζένοα ενδιαφέρεται για τον Μουσλέρα, οι δύο πρόεδροι μιλούν και θα συνεχίσουν να το κάνουν, έχουν καλές σχέσεις και θα προσπαθήσουν να συνεργαστούν όπως έχει συμβεί στο παρελθόν (βλ. συμφωνίες για Μπιάβα, Φλόκαρι και Σκούλι)".

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που ο Έλληνας διεθνής άσος μεταπηδήσει στη Λάτσιο, του χρόνου θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στην Ευρώπη, με την ομάδα της "αιώνιας πόλης" να έχει πάρει το εισιτήριο για το Europa League της νέας σεζόν.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ