ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανάμεσα στις κορυφαίες μεταγραφές ο Τζόρβας

Ανάμεσα στις κορυφαίες μεταγραφές ο Τζόρβας

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας υπέγραψε στην NorthEast United από την Ινδία και ιστοσελίδα της χώρας τον ξεχώρισε, ως την κορυφαία ξένη μεταγραφή του πρωταθλήματος, ανάμεσα σε μία 49μελή λίστα.

Στο πρωτάθλημα Ινδίας θα αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Τζόρβας, και η ιστοσελίδα Sportskeeda της ασιατικής χώρας , τον κατέταξε στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους ξένους που μεταγράφηκαν στο πρωτάθλημα κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, συνολικά 49 ποδοσφαιριστές επέλεξαν τον τελευταίο μήνα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της χώρας, με τον Αλέξανδρο Τζόρβα να βρίσκεται στην κορυφή του top-5 της σχετικής λίστας.

"Ο 32άχρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε όλα τα λεπτά του Μουντιάλ του 2010 και επίσης ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012. Ο Τζόρβας φέρνει ποιότητα και εμπειρία στη νέα του ομάδα. Κέρδισε το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε στην Ιταλία με Παλέρμο και Τζένοα.

Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αθηνών. Θα είναι ένας από τους τρεις μουντιαλικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά τους Τζοάν Καπντεβίλα και Κόρνελ Γκλεν.", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Στη δεύτερη θέση του top-5 βρίσκεται ο Βέλγος, Κρίστοφ φαν Χάουτ, που αγωνίζεται στην Ντελχί Ντίναμος, στην τρίτη θέση ο Μάνουελ Φρίντριχ που αγωνίζεται στην Μουμπάι Σίτι και στην τέταρτη βρίσκεται πάλι ένας "Έλληνας", ο Μπρούνο Τσιρίλο, που αποτελεί μέλος της Πούνε Σίτι. Την τελευταία θέση των κορυφαίων πέντε μεταγραφών του τελευταίου μήνα στο πρωτάθλημα Ινδίας καταλαμβάνει ο Μπόρχα Φερνάντεθ, που ανήκει στην Ατλέτικο Κολκάτα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ