ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κονέ: "Γκολ δουλεμένο στην προπόνηση"

Κονέ: "Γκολ δουλεμένο στην προπόνηση"

Ο Παναγιώτης Κονέ δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Πάρμα, τονίζοντας πως ήταν προϊόν ομαδικής προσπάθειας που έχει δοκιμαστεί στην προπόνηση.

"Το γκολ είναι προϊόν μίας άσκησης την οποία έχουμε δοκιμάσει στην προπόνηση, μία όμορφη μπαλιά του Ντιέγκο Πέρες και μία εξαιρετική σπόντα του Ρολάντο Μπιάνκι", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός αναφορικά με το 4ο φετινό του γκολ με τη φανέλα της Μπολόνια, για να προσθέσει:

"Ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες το πνεύμα μας ήταν σωστό και δείξαμε ότι με τέτοια συμπεριφορά δεν χάνονται τα παιχνίδια.

Είναι πολύ σημαντικό να μετακινηθούμε και άλλο στη βαθμολογία, θα πρέπει να προχωρήσουμε πάνω σε αυτό το δρόμο και να δουλεύουμε έτσι για να έρθουν και άλλα ικανοποιητικά αποτελέσματα".

Κονέ: "Γκολ δουλεμένο στην προπόνηση"

Ο Κονέ έχει ανοίξει το σκορ για τη Μπολόνια στο "Ταρντίνι" και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του

Σημειώνεται πως ο τεχνικός των "ροσομπλού", Στέφανο Πιόλι, συμπεριέλαβε τους Κονέ και Χριστοδουλόπουλο στο αρχικό σχήμα, με τον Κονέ να αγωνίζεται σε όλο το ματς στο 'Ένιο Ταρντίνι" και τον Χριστοδουλόπουλο να αντικαθίσταται στο 64' από τον Λασάλτ.

Πάρμα - Μπολόνια 1-1 (Highlights)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ