ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κεντρικό θέμα στη σελίδα της Ρόμα η συνέντευξη του Μανωλά στο Sport24.gr

Roma¢s Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Μανωλάς EUROKINISSI

Η συνέντευξη του Κώστα Μανωλά στο Sport24.gr είναι κεντρικό θέμα στην επίσημη σελίδα και τα social media της Ρόμα, ενώ αναδημοσιεύθηκε εκτεταμένα στον ιταλικό Τύπο.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Sport24.gr και τους Παντελή Βλαχόπουλο, Αντρέα Παλομπαρίνι για το γκολ απέναντι στη Μπαρτσελόνα και την πρόκληση να μαρκάρεις τον Μέσι ή τον Κριστιάνο.

Τη σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το ξέσπασμα για την ΑΕΚ. Τη σχέση με τους δημοσιογράφους και τα ψέμματα για τον θείο του. Η επίσημη σελίδα της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας αναδημοσίευσε μέρος από τη συνέντευξη του Έλληνα αμυντικού της.

Μάλιστα, η αναφορά του για το γκολ πρόκρισης στη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα αποτελεί κεντρικό θέμα στο επίσημο site των "τζαλορόσι".

Κεντρικό θέμα στη σελίδα της Ρόμα η συνέντευξη του Μανωλά στο Sport24.gr

Παράλληλα, στους λογαριασμούς των Ρωμαίων στα social media (Facebook, Twitter) έχουν δημοσιευθεί χαρακτηριστικές ατάκες του Κώστα Μανωλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΟ SPORT24.GR

Εκτεταμένες είναι οι αναφορές και στον ιταλικό Τύπο. Ενδεικτική, η αναφορά στην κορυφαία ιταλική εφημερίδα, "Gazzetta Dello Sport". Το έντυπο της γειτονικής χώρας δημοσιεύει τη χαρακτηριστική ατάκα του για την αντιμετώπιση που είχε από τον Φραντσέσκο Τότι, μόλις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Κεντρικό θέμα στη σελίδα της Ρόμα η συνέντευξη του Μανωλά στο Sport24.gr
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ