ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καταποντισμός για Μήτρογλου απ' την "Equipe"!

PSG's Kylian Mbappe, left, challenges for the ball with Marseille's Konstantinos Mitroglou, during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
PSG's Kylian Mbappe, left, challenges for the ball with Marseille's Konstantinos Mitroglou, during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και η "Equipe" δεν του χαρίστηκε, βαθμολογώντας τον με 3/10! (PHOTO)

Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση, που θύμισε παλιές καλές εποχές, η Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκαν (2-2) ισόπαλες στο "Βελοντρόμ" για την 10η αγωνιστική της Ligue 1, με τον Έντινσον Καβάνι να σώζει την... παρτίδα για τους φιλοξενούμενους με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις.

Σε ό,τι αφορά στον Κώστα Μήτρογλου, έμεινε στα... ρηχά, αφού δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 66ο λεπτό, με τον Ρουντί Γκαρσιά να περνάει στη θέση του τον Κλιντόν Ενζί, ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Φλοριάν Τοβέν για το 2-1 των Μασσαλών.

Η μέτρια εμφάνιση του Έλληνα επιθετικού δεν πέρασε απαρατήρητη απ' τα γαλλικά ΜΜΕ, με την "Equipe" να μην του χαρίζεται και να τον βαθμολογεί με 3/10! Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 2η χειρότερη βαθμολογία της γαλλικής εφημερίδας, καθώς την... αρνητική πρωτιά κατέκτησε ο Κιλιάν Εμπαπέ με 2/10.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ