ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καραγκούνης: "Γιατί όχι και Κύπελλο Αγγλίας";

Καραγκούνης: "Γιατί όχι και Κύπελλο Αγγλίας";

Ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε σε συνέντευξή του πως η Φούλαμ αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία ενώ έθεσε ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών του με τη φανέλα των "κότατζερς".

"Πριν από το ματς με τη Γουέστ Μπρομ δεν είχαμε μαζέψει όσους πόντους ελπίζαμε, ειδικά εντός έδρας. Αισθανόμασταν πως δικαιούμαστε κάτι παραπάνω, δεδομένης της ποιότητας που υπάρχει στην ομάδα.

Αισθάνομαι ότι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας κόντρα στη Σουόνσι, ήταν ένα ματς που έπρεπε να είχαμε κερδίσει αλλά δεν πήραμε καν την ισοπαλία.

Θα πρέπει να το αφήσουμε όμως αυτό πίσω μας επειδή ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά με μία τεράστια εκτός έδρας επιτυχία που μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση δεδομένων των αποτελεσμάτων στα προηγούμενα ματς", δήλωσε αρχικά ο "Κάρα" στην επίσημη ιστοσελίδα της Φούλαμ με αφορμή το 2-1 στο "Χόθορνς" επί της Γουέστ Μπρομ, και συνέχισε:

"Νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο ματς Κυπέλλου απέναντι στη Μπλάκπουλ.

Το αποτέλεσμα με τη Γουέστ Μπρομ μπορεί να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση επειδή η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση αλλά υψηλότερα, όπως ήμασταν στην αρχή της σεζόν.

Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Πρέμιερ Λιγκ και να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο στο Κύπελλο Αγγλίας. Εάν έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το θεσμό, τότε γιατί όχι;"

Τέλος, ο 35άχρονος Έλληνας άσος παραδέχτηκε στη συνέντευξή του τον σημαντικό ρόλο που παίζει στη Φούλαμ -λόγω εμπειρίας- τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

"Όταν ήμουν νεαρός παίκτης, με βοήθησαν πολύ οι παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Οι νεαροί παίκτες θέλουν μόνο να μαθαίνουν.

Μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα όταν είσαι σε νεαρή ηλικία, και ίσως και εγώ να πίστευα αυτό για τον εαυτό μου τότε, όμως δεν είναι αλήθεια.

Εάν ένας νεαρός παίκτης ζητήσει τη συμβουλή μου, όχι μόνο είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω αλλά το αισθάνομαι καθήκον μου.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τη γλώσσα καθώς χρειάζεται να βελτιώσω λίγο τα αγγλικά μου. Προσπαθώ όμως να βοηθήσω όσο είμαι ικανός να το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση".

Υπενθυμίζεται ότι οι Λονδρέζοι μετρούσαν μόλις μία 1 νίκη σε 12 αγώνες πριν από τη σπουδαία επιτυχία στην εδρα της Γουεστ Μπρομ, ενώ με τη νίκη αυτή σκαρφάλωσαν στην 13η θέση, με 24 πόντους μετά από 21 παιχνίδια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ