ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Λεβερκούζεν δίνει τα χέρια με την Βέρντερ για τον Παπασταθόπουλο

Η Λεβερκούζεν δίνει τα χέρια με την Βέρντερ για τον Παπασταθόπουλο

Όλο και πιο κοντά στην μεταγραφή του στην Λεβερκούζεν βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει συμφωνήσει προφορικά με την Λεβερκούζεν. Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου που θεωρούν τελειωμένη την μετακίνηση του Ελληνα άσου στις "ασπιρίνες".

Η σεζόν δεν είναι η καλύτερη για τον Ελληνα αμυντικό. Η Βέρντερ Βρέμης στην οποία αγωνίζεται βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση καθώς προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Βέρντερ διαθέτει την χειρότερη άμυνα με 60 γκολ παθητικό και δεν έχει κερδίσει τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές.

Ο Παπασταθόπουλος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στην Λεβερκούζεν παρά την ήττα της ομάδας του και κέρδισε πόντους για την μεταγραφή του στις "ασπιρίνες".

Ο διεθνής αμυντικός, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" τα έχει βρει σε όλα με την γερμανική ομάδα και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Η Λεβερκούζεν από τον περασμένο Ιανουάριο είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Παπασταθόπουλο και έχει ήδη κάνει επίσημη προσφορά ύψους 9 εκατ. ευρώ ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα φθάσουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Η Λεβερκούζεν του χρόνου θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ευελπιστεί να δώσει το παρών στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ