ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκέκας: "Κίνητρο το EURO 2012"

Γκέκας: "Κίνητρο το EURO 2012"
Φάνης Γκέκας

Ο Φάνης Γκέκας δηλώνει ικανοποιημένος και προσηλωμένος στους στόχους του με την Σαμσουνσπόρ.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Εξέδρα" ο Φάνης Γκέκας αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Σαμσούνσπορ λέγοντας ότι νιώθει σαν στο σπίτι του. Σχολίασε το χατ τρικ που πέτυχε εναντίον της Φενέρ και τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία με τη νέα του ομάδα.

Επίσης, δεν ξέχασε να αναφερθεί στην Εθνική και την πιθανή παρουσία του στα τελικά του EURO το προσεχές καλοκαίρι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το χατ-τρικ εναντίον της Φενέρ: " Έκανα απλώς την δουλειά μου, δεν έχει σημασία ποιος έβαλε τα γκολ. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για την Σαμσουνσπόρ και είμαι χαρούμενος που βοήθησα για να φτάσουμε σε αυτήν. Αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι υπέρπολύτιμοι στην προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία της ομάδας".

Για τα τελικά του EURO 2012: " Η συμμετοχή της Εθνικής στα τελικά του EURO 2012 το καλοκαίρι μου δίνει προσωπικά κίνητρο να παίζω καλά, διότι θέλω να βοηθήσω πολύ αυτή την ομάδα".

O στόχος της παραμονής: " Στο μυαλό μου υπάρχει έχω μόνο την Σαμσούνσπορ και την επίτευξη του στόχου μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Εδώ, στην Σαμψούντα νιώθω σαν στο σπίτι μου".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ