ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Ερωτικό" tweet για Μήτρογλου!

"Ερωτικό" tweet για Μήτρογλου!

Η επικείμενη γιορτή του "Αγίου Βαλεντίνου" ενέπνευσε οπαδούς της Φούλαμ να φτιάξουν μέχρι και σύνθημα αγάπης για τον Κώστα Μήτρογλου, στο οποίο βρίσκει χώρο και ο... Λιονέλ Μέσι! Διαβάστε το!

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα της Φούλαμ , έκανε όμως "πράματα και θάματα" στο ντεμπούτο του με τη ομάδα Νέων του συλλόγου (U21) το απόγευμα της Τετάρτης. Δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά και ένα δοκάρι ήταν ο απολογισμός του Έλληνα άσου στο -κεκλεισμένων των θυρών- παιχνίδι απέναντι στην Άστον Βίλα που ήτα, γεγονός που έκανε και τον προπονητή των "κότατζερς" Ρενέ Μόιλενστιν να μιλήσει με καλά λόγια για το πρώτο δείγμα γραφής του.

Όσο για τους οπαδούς της ομάδας; Μπορεί να μην τον έχουν δει ακόμα εν δράσει στα αγγλικά γήπεδα όμως τον περιμένουν ως... μεσία, με τα εγκωμιαστικά μηνύματα στα social media να "πέφτουν βροχή".

Ένα μάλιστα από τα τελευταία έγινε με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με Αμερικανούς οπαδούς της Φούλαμ να ποστάρουν μέσω του λογαριασμού που διατηρούν στο Twitter ένα εκπληκτικό... ποίημα για τον Μήτρογλου (χρησιμοποιώντας μάλιστα το hashtag #FulhamValentines):

"Roses are red, Violets are blue, We don't need Messi, We've got Mitroglou!" Το οποίο στα ελληνικά σημαίνει: "Τα τριαντάφυλλα είναι κόκκινα, οι βιολέτες είναι μπλε, δεν χρειαζόμαστε τον Μέσι, έχουμε τον Μήτρογλου"!

Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί είναι πως μεταξύ του Μήτρογλου και των οπαδών της Φούλαμ υπάρχει "έρωτας με την πρώτη ματιά".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ