ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επιστροφή στις νίκες με πεντάρα για την Akropolis

Επιστροφή στις νίκες με πεντάρα για την Akropolis

Η Akropolis επικράτησε με 5-1 της Enskede και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένοντας στο κυνήγι των δυο πρώτων θέσεων. Βασικοί οι Μητρόπουλος, Σταυροθανασόπουλος.

Επιστροφή στις νίκες για την Akropolis που συνέτριψε την Κυριακή το απόγευμα με 5-1 την Enskede και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η επικράτηση της Akropolis συνοδεύτηκε από πολύ καλό ποδόσφαιρο και τέσσερα γκολ από τον σέντερ φορ της ομάδας Λούκα Πόλο.

Από πλευράς Ελλήνων αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Σταυροθανασόπουλος, Μητρόπουλος με τον πρώτο να παίζει σε όλο το ματς και τον έμπειρο μέσο να γίνεται αλλαγή στο 77' της αναμέτρησης. Επίσης στο ματς ως αλλαγή έπαιξε και ο Μαλντίν που μπήκε στο ματς στο 67'. Αντίθετα δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Γκέζος που ήταν τιμωρημένος και ο Γιάντσης που είναι τραυματίας.

Η Akropolis είχε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τα ηνία και με τέσσερα γκολ του Πόλο και ένα του Αντβάν έφτασε στο 5-0 για να δεχθεί ένα τέρμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 5-1. Με τη νίκη αυτή το συγκρότημα της Akropolis συνεχίζει να βρίσκεται στην 3η θέση και παραμένει στο κυνήγι των δυο πρωτοπόρων που βρίσκονται τρεις βαθμούς μπροστά.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ