ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επιστροφή στις νίκες για την Akropolis

Επιστροφή στις νίκες για την Akropolis

Η Akropolis αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την Carlstad United και να παραμείνει στην τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Βασικοί οι Γκέζος, Μητρόπουλος, Σταυροθανασόπουλος.

Επιστροφή στις νίκες για την Akropolis που μετά την ήττα στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής από την Μπρομαποϊκάρνα η νίκη ήταν το μοναδικό ζητούμενο στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής κόντρα στην Carlstad United.

Οι παίκτες της Akropolis μάλιστα έφτασαν σε αυτή τη νίκη με ανατροπή καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 με γκολ που δέχτηκαν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος όμως δυο γκολ του Πόλο έφεραν την ανατροπή στο σκορ. Η ισοφάριση ήρθε στο 59' με ωραία κίνηση και πλασέ του σέντερ φορ της Akropolis ο οποίος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με όμορφη κεφαλιά στο 72' της αναμέτρησης.

Από πλευράς της ελληνικής παροικίας στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Γκεζός, Μητρόπουλος και Σταυροθανασόπουλος με τον τελευταίο μάλιστα να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Οι δυο πρώτοι αγωνίστηκαν σε όλο το ματς ενώ ο νεαρός επιθετικός έγινε αλλαγή πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε εννιά ματς για την Akropolis που συνεχίζει να φιγουράρει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 15 βαθμούς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ