ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αποθεώθηκε και στο Twitter o Καραγκούνης

Αποθεώθηκε και στο Twitter o Καραγκούνης

Διαβάστε τα άκρως κολακευτικά σχόλια που έγιναν στο Twitter για το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη για το γκολ του επί της Μπλάκπουλ. Αποθέωση τόσο από τους επίσημους λογαριασμούς των Φούλαμ και Μπλάκπουλ όσο και από απλούς φιλάθλους.

Ένα από τα ωραιότερα γκολ που σημειώθηκαν ως τώρα στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας πέτυχε ο Γιώργος Καραγκούνης το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Φούλαμ κόντρα στη Μπλάκπουλ σώζοντας την ομάδα του από τον αποκλεισμό.

Το τέρμα του ήταν τόσο εντυπωσιακό που αμέσως έγινε θέμα σχολιασμού στο Twitter. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να αποθεώσουν τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας αρχής γενομένης από τους επίσημους λογαριασμούς των δύο ομάδων.

Επιπλέον, κάποιοι έγραψαν κάποια και από τα κολακευτικά λόγια που είπε για τον Καραγκούνη ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: "Είναι στην ενδεκάδα στα τελευταία τρία παιχνίδια και του είπα πως σήμερα ίσως παίξει για 60 λεπτά γιατί έχει επιβαρυνθεί από τα προηγούμενα ματς.

Όμως αναγκάστηκα να τον κρατήσω. Όχι μόνο είναι ένας θρύλος στην πατρίδα του αλλά και ένας πραγματικός πολεμιστής για μας. Πάντα θέλει να κερδίζει και να παίζει και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα".

Αποθεώθηκε και στο Twitter o Καραγκούνης
Αναφορά της Daily Mail σε Καραγκούνη

Από εκεί και πέρα, στο Twitter όσοι αναφέρθηκαν στο γκολ του το σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια. Ακόμη, το τέρμα του έγινε θέμα και από το 101greatgoals.com, ιστοσελίδα που ασχολείται με εντυπωσιακές ή παράξενες φάσεις, ενώ κάποιοι το συνέκριναν και με αυτό του Ρόμπιν φαν Πέρσι λόγω -και- της σημασίας που είχαν τα δύο γκολ.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι ένα ξεχωριστό tweet μίας οπαδού, η οποία έγραψε: "Αν κάθε παίκτης της Φούλαμ είχε τόσο πολύ πάθος όπως ο Καραγκούνης, θα ήμασταν πολύ καλύτερα απ' ό,τι τώρα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ