ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νέο "παράσημο" για Καρνέζη

Νέο "παράσημο" για Καρνέζη

Ο Ορέστης Καρνέζης "κατέβασε τα ρολά" στο ματς της Παλέρμο με την Ουντινέζε και η επίσημη ιστοσελίδα της Serie A στο Facebook τον "τίμησε" μέσω ενός ξεχωριστού video.

Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμα ματς κάτω από την εστία της Ουντινέζε στο φετινό πρωτάθλημα και επιστέγασμα της εμφάνισής του αποτέλεσε η απόκρουση πέναλτι που πραγματοποίησε (σε εκτέλεση του Φράνκο Βάθκεθ) με την οποιά κράτησε το 1-1 για την ομάδα του μέσα στην έδρα της Παλέρμο.

Ήταν μάλιστα τόσο επιβλητική η εμφάνισή του κάτω από τα γκολπόστ ώστε η Serie A να τον συμπεριλάβει στη λίστα με τους 3 καλύτερους πορτιέρι για την 11η αγωνιστική, μαζί με τους Ραφαέλ και Περίν, και να "ανεβάσει" στη σελίδα της στο Facebook ένα video με τις αποκρούσεις τους.

Για την συνεισφορά του Ορέστη Καρνέζη στο αποτέλεσμα που απέσπασε η Ουντινέζε στο "Ρέντσο Μπαρμπέρα" αναφέρθηκε μάλιστα και ο τεχνικός της ομάδας του Ούντινε, Αντρέα Στραματσόνι:

"Σίγουρα η απόκρουσή του στο δεύτερο πέναλτι υπέρ της Παλέρμο και άλλες καθοριστικές επεμβάσεις του μπορεί να έχουν επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Καρνέζης τα πήγε καλά και πηγαίνει καλά γενικότερα", δήλωσε μεταξύ άλλων.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ