ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αποθέωση για τον Έλληνα "γκουρού" που βρίσκεται πίσω απ' το comeback του Παπαδόπουλου

Αποθέωση για τον Έλληνα "γκουρού" που βρίσκεται πίσω απ' το comeback του Παπαδόπουλου

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω απ' την επιστροφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην ενεργό δράση, μίλησε στο "Sport Bild", εξηγώντας τη μέθοδο που χρησιμοποίησε στην περίπτωση του Έλληνα διεθνή.

Η αποκατάσταση του Κυριάκου Παπαδόπουλου είναι σήμερα ένα απ' τα κεντρικά θέματα στο αθλητικό περιοδικό "Sport Bild". Για την ακρίβεια, γίνεται αναφορά στον Λευτέρη Παυλίδη, ο οποίος είναι ο κύριος υπεύθυνος για την επιστροφή του Έλληνα διεθνή στην ενεργό δράση.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι Γερμανοί αποκαλούν τον Παυλίδη ως "Έλληνας γκουρού", θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον συγχαρούν για την εξαιρετική δουλειά που έκανε στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κυριάκος ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από τραυματισμούς, οι οποίοι δεν του επέτρεψαν να δώσει το 100%, με αποτέλεσμα η καριέρα του να περάσει αρκετές δυσκολίες.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο 24χρονος αμυντικός εμπιστεύθηκε το ποδοσφαιρικό του μέλλον στον Λευτέρη Παυλίδη, που μαζί με την ομάδα του έκαναν εξαιρετική δουλειά και η απόδειξη αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Αποθέωση για τον Έλληνα "γκουρού" που βρίσκεται πίσω απ' το comeback του Παπαδόπουλου

Με δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό, ο Λευτέρης Παυλίδης εξήγησε τη μέθοδο που επέλεξε στην περίπτωση του Κυριάκου. Είναι φανερό ότι το έργο του κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο, καθώς ο Έλληνας διεθνής αποτελεί ήδη βασικό "γρανάζι" του Αμβούργου, στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί απ' τις θέσεις του υποβιβασμού.

"Εφαρμόσαμε ειδικό πλάνο με πέντε φάσεις αποκατάστασης. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσε να μπει κατευθείαν σε αγωνιστικό ρυθμό με το Αμβούργο. Ο στόχος δεν ήταν να μπορέσει να παίξει ένα παιχνίδι, αλλά ολόκληρο τον δεύτερο γύρο χωρίς ενοχλήσεις.

Γι' αυτό έπρεπε να προσέξουμε ακριβώς αυτό, να μην βιαστούμε αλλά από την άλλη να μην καθυστερήσουμε πολύ να περάσουμε στην επόμενη φάση", ήταν τα λόγια του Έλληνα φυσιοθεραπευτή.

Επίσης, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά στα πέντε στάδια που ακολούθησε ο "Παπ", για να επιστρέψει ξανά στη δράση:

1. Μετεγχειρητική αντιμετώπιση μετά την επέμβαση.

2. Προπόνηση στο νερό.

3.Μυική ενδυνάμωση και συναρμογή (μεταξύ άλλων ασκήσεις σε τραμπολίνο).

4.Αύξηση της έντασης στο τρέξιμο.

5.Επανένταξη στις προπονήσεις με την προηγούμενη ομάδα του στις αρχές Ιανουαρίου.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ