ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανυπομονεί για επιστροφή ο Καράμπελας

Ανυπομονεί για επιστροφή ο Καράμπελας

Ο Νίκος Καράμπελας ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης στην Ισπανία, εκφράζοντας την ανυπομονησία του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, το συντομότερο δυνατό.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ της Λεβάντε, Νίκος Καράμπελας, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με αποτέλεσμα μην ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και να χάσει, όπως όλα δείχνουν, τα επόμενα παιχνίδια της ισπανικής ομάδας στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Νίκος Καράμπελας είναι στη Βαλένθια, όπου και ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης από το ιατρικό επιτελείο της Λεβάντε, με την επιστροφή στις προπονήσεις να εξαρτάται από "την εξέλιξη της θεραπείας", όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα. Ο ίδιος πάντως κατά την επιστροφή του στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, εξέφρασε την ανυπομονησία του για την ταχύτερη δυνατή επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

"Είμαι λίγο στεναχωρημένος και για την Εθνική και επειδή θα χάσω, κάποια παιχνίδια πολύ σημαντικά με τη Λεβάντε", με τα ισπανικά ΜΜΕ να θεωρούν βέβαιο ότι θα απουσιάσει από τις επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας, κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μάλαγα.

Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, θεωρούν ότι πρόκειται για μεγάλη ατυχία, καθώς ο Νίκος Καράμπελας είχε μία χρυσή ευκαιρία, δεδομένων των συνθηκών να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα της Λεβάντε.

πηγή: superdeporte

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ