ΚΥΠΡΟΣ

Τιμώρησαν Ανόρθωση και Απόλλωνα για τα υβριστικά πανό

Τιμώρησαν Ανόρθωση και Απόλλωνα για τα υβριστικά πανό
CH.SAVVIDES PR.SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Η Κυπριακή ομοσπονδία τιμώρησε την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα για τα υβριστικά πανό εις βάρος της συμφωνίας με τους Τουρκοκύπριους.

Το κλείσιμο της Νότιας στο ΓΣΠ στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τα Κούκλια είναι μόνο η αρχή. Η Δικαστική Επιτροπή ακολούθησε τον ίδιο δρόμο για Ανόρθωση και Απόλλωνα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις ποινές που ανακοίνωσε μετά τη συνεδρία της. Οι ποινές αφορούν στα πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων κατά της συμφωνίας με τους Τουρκοκύπριους.

Ποιες κερκίδες κλείνουν; "Ποινή διεξαγωγής ενός εντός έδρας αγώνα με κλειστή τη Νότια Κερκίδα του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος" και "ποινή διεξαγωγής ενός εντός έδρας αγώνα με κλειστό το κάτω διάζωμα της Δυτικής Κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι δύο ομάδες τιμωρούνται για υβριστικά πανό που ανάρτησαν στα παιχνίδια ΑΕΛ-Ανόρθωση και Ένωση-Απόλλων. Με τα πανό που είχαν αναρτηθεί σε εκείνα τα ματς οι οπαδοί των δύο ομάδων εξέφραζαν την αντίθεσή τους στην κατ' αρχήν συμφωνία της ΚΟΠ με τους Τουρκοκύπριους για την ενοποίηση του ποδοσφαίρου. Αναμένονται αντιδράσεις...

Για περισσότερες ειδήσεις γύρω από το Κυπριακό ποδόσφαιρο στο www.balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ