ΚΥΠΡΟΣ

Συμφωνία ΑΠΟΕΛ με Ντε Βινσέντι

Συμφωνία ΑΠΟΕΛ με Ντε Βινσέντι
INTIME SPORTS

Για συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τον Ντε Βινσέντι αλλά και τον Ολυμπιακό κάνουν λόγω δημοσιεύματα από την Κύπρο. Έμεινε ελεύθερος ο Μπούντιμιρ που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών Ελληνικών ομάδων.

Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ντε Βινσέντι από το ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο καθώς ο σύλλογος από την Κύπρο έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τον Ολυμπιακό για τον εξάμηνο δανεισμό του.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει πολύ τον Αργεντινό μέσο και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ντε Βινσέντι έχει υπογράψει ήδη σχετικό προσύμφωνο με το ΑΠΟΕΛ που μετά τον Πιπίνη παίρνει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα το ΑΠΟΕΛ έκανε γνωστό ότι λύθηκαν και επίσημα τα συμβόλαια των Μπούντιμιρ και Γκονσάλβες με τον πρώτο να αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών συλλόγων από την Ελλάδα με τον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό να έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για να πάρουν τον Μπούντιμιρ.

Οι χαρακτηριστικές ανακοινώσεις αναφέρουν:

"Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή Mario Budimir".

Και:

"Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή Esmael Goncalves".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ