ΚΥΠΡΟΣ

"Στη σφαίρα της φαντασίας τα περί Μήτρογλου, Λαζαρίδη"

"Στη σφαίρα της φαντασίας τα περί Μήτρογλου, Λαζαρίδη"
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Μήτρογλου και τον Λαζαρίδη. Δείτε ποια είναι η θέση της διοίκησης.

Η μεγάλη και εξαιρετική πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει φέρει δόξα και χρήματα στην ομάδα και ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσουν τα μεταγραφικά σενάρια.

Τις τελευταίες δύο ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα από την Ελλάδα, που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Νίκο Λαζαρίδη και τον Κώστα Μήτρογλου.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της κυπριακής ομάδας και συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου, Πανίκος Χατζηλιασής, μιλώντας στο σάιτ "balla.com.cy" , διέψευσε τα παραπάνω σενάρια: "Δεν είμαστε το σωσίβιο για όσους θέλουν να ξελασπώσουν οικονομικά πάνω στην καμπούρα του ΑΠΟΕΛ. Τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ιδιαιίτερα ελκυστικά για τους εκάστοτε εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών.

Με όλη μας την ειλικρίνεια, δεν υπάρχει ίχνος ενδιαφέροντος για τον Μήτρογλου και τον Λαζαρίδη. Όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας όσων τα έγραψαν και τα ανακυκλώνουν. Το παραμύθι με τον Μήτρογλου είναι παλιό. Ας επινοήσουν κάτι καινούριο, για να είναι πιο πιστευτοί".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ