ΚΥΠΡΟΣ

Σημαντική αποστολή για τον Πρόεδρο της ΚΟΠ

Σημαντική αποστολή για τον Πρόεδρο της ΚΟΠ

Ο πρόεδρος της Κυπριακή Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κώστας Κουτσοκούμνης, αναλαμβάνει την ευθύνη να αρχίσει αμέσως επαφές για επίλυση των ποδοσφαιρικών προβλημάτων που υπάρχουν μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Μετά από προσωπική απόφαση του προέδρου της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κώστας Κουτσοκούμνης, αναλαμβάνει την ευθύνη να αρχίσει αμέσως επαφές για επίλυση των ποδοσφαιρικών προβλημάτων που υπάρχουν μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Ο τιμητικός διορισμός για τη νέα αποστολή του Κουτσοκούμνη ισχύει μέχρι το τέλος του 2014 και μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, μια φορά το μήνα θα έχει συναντήσεις σε ανώτατο επίπεδο με αξιωματούχους των δύο Ομοσπονδιών.

Η πρώτη συνάντηση του προέδρους της ΚΟΠ θα γίνει την Τρίτη στην Παλαιστίνη με αξιωματούχους της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και την ερχόμενη Τετάρτη θα βρίσκεται στο Ισραήλ, για συνάντηση με αξιωματούχους της αντίστοιχης Ομοσπονδίας.

Τα σοβαρά ποδοσφαιρικά προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ των δύο Ομοσπονδιών βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της FIFA και κρίθηκε αναγκαίο να αρχίσουν αμέσως οι επαφές για προώθηση συγκεκριμένων εισηγήσεων που θα βοηθήσουν στην επίλυση τους.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Κουτσοκούμνης στο παρελθόν και με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Εθνικών Ομοσπονδιών FIFA, με οδηγίες της FIFA, ανέλαβε σημαντικές αποστολές σε διάφορες χώρες μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

πηγή: balla.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ