ΚΥΠΡΟΣ

Οριστικό "όχι" του Κετσπάγια στην Ανόρθωση

Οριστικό "όχι" του Κετσπάγια στην Ανόρθωση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως ο Τιμούρ Κετσπάγια εμφανίστηκε αρνητικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού δεν αισθάνεται έτοιμος ψυχολογικά και αγωνιστικά για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα πως ο Τιμούρ Κετσπάγια αποτελούσε "διακαή πόθο" των διοικούντων την Ανόρθωση για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η λύση της συνεργασίας του Γεωργιανού προπονητή με την ΑΕΚ διευκόλυνε τα πράγματα για την κυπριακή ομάδα, όμως απ' ό,τι αποδείχθηκε ο Κετσπάγια δεν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ανόρθωσης, ο 48χρονος τεχνικός εμφανίστηκε αρνητικός να καθίσει στον πάγκο του συλλόγου, καθώς θεωρεί πως μία ενδεχόμενη επιστροφή του τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ζημιώσει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυπριακής ΠΑΕ:

Πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση, σε εξαιρετικό και φιλικό κλίμα, αντιπροσωπείας της Ανόρθωσης με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια, σε μια προσπάθεια να πειστεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης ενώ του επιδόθηκε και γραπτώς το ενδιαφέρον μας.

Ο Τιμούρ ευχαρίστησε θερμά την Ανόρθωση για την προσέγγιση και την πρόταση, ωστόσο παρακάλεσε να σεβαστούμε το γεγονός ότι ούτε αγωνιστικά, ούτε ψυχολογικά αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία οποιασδήποτε ομάδας. Επιπλέον, ούτε αν του δοθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να αναλάβει. Πιστεύει δε ότι ενδεχόμενη επιστροφή τώρα, θα ζημιώσει τόσο τον ίδιο, όσο και την ομάδα.

Η Ανόρθωσις από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Τιμούρ για την συζήτηση και στρέφει πλέον την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις προπονητών, αφού έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανόρθωση: "Συνεχίζονται οι επαφές με Κετσπάγια"
Ο απολογισμός της θητείας Κετσπάγια στην ΑΕΚ
Κετσπάγια: "Το μόνο που έμεινε ήταν να πιουν το αίμα μου"
Επίσημα τέλος ο Κετσπάγια από την ΑΕΚ
TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ