ΚΥΠΡΟΣ

Ντομπρασίνοβιτς: "Ο Μάκης μας πλήρωνε πάντα"

Ντομπρασίνοβιτς: "Ο Μάκης μας πλήρωνε πάντα"
Ντομπρασίνοβιτς

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σίνισα Ντομπρασίοβιτς για την Αλκή, τα στημένα ματς, τη σχέση του με τον Ψωμιάδη και την Ελλάδα.

Ο έμπειρος άσος επέστρεψε στην Κύπρο και συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα της Αλκής. Το balla.com.cy μίλησε με τον Σέρβο ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έζησε σε Κύπρο και Ελλάδα.

Φέτος στην Αλκή αποδείχτηκες ένας από τους πιο σταθερούς της ομάδας, καθώς είχες 11 συμμετοχές σε 11 αγωνιστικές. Εσύ το πιστεύεις αυτό;

"Προσπαθώ, κάνω ότι μπορώ. Έχουμε πολλούς καλούς άλλους παίκτες στην ομάδα, δεν μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου. Κάνω ότι μπορώ σε ότι ομάδα παίζω. Προσπαθώ να δίνω το καλύτερο. Το 100% του εαυτού μου, για να παραμείνω βασικός".

Ο Α’ γύρος τελείωσε με την Αλκή να τερματίζει στην 6η θέση και να έχει 16 βαθμούς. Πιστεύεις ότι υπήρχαν παιχνίδια που η Αλκή θα μπορούσε να φτάσει τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε;

"Φυσικά και το πιστεύω αυτό. Δεν δείξαμε αυτό που πραγματικά έχουμε να δείξουμε. Χάσαμε μερικά παιχνίδια και φυσικά που κανονικά θα έπρεπε να τα κερδίσουμε. Με το τέλος του α’ γύρου μπορούμε να μείνουμε ικανοποιημένοι. Τώρα στο β’ γύρο, μετά τις γιορτές θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε και εμείς καλύτεροι".

Ο κόσμος της Αλκής σε ικανοποιεί;

"Είμαι ικανοποιημένος, αλλά περιμένω να έρχονται περισσότεροι στο γήπεδο να μας υποστηρίζουν. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Δεν έχουμε και τόσους πολλούς, αλλά αυτούς που έχουμε θέλω να πιστεύω ότι είναι δίπλα μας".

Σε ποια ομάδα της Ελλάδας θα ήθελες να αγωνιστείς;

Στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Μου αρέσουν τα χρώματα (γέλια). Είναι σαν τους «RedStars».

Ένα σχόλιο για τον Μάκη Ψωμιάδη και τα στημένα;

"Δεν μπορώ να σας πω κάτι. Ήμουνα αρχηγός εκεί για ένα χρόνο και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Στην Καβάλα τα είχαμε όλα. Ο Μάκης μας πλήρωνε πάντα, είχαμε καλές ανέσεις και στην προπόνηση και στα εκτός παιχνίδια".

Για τα στημένα της Κύπρου τι έχεις να μας πείς;

"Πρέπει να γίνει αναλυτική έρευνα. Δεν άκουσα ότι κάποια παιχνίδια είναι στημένα. Η διερευνητική έρευνα, σίγουρα θα οδηγήσει και στο αποτέλεσμα".

Η καλύτερη ομάδα στον κόσμο;

"Μπαρτσελόνα. Το ποδόσφαιρο που παίζει είναι από άλλο πλανήτη. Μετά την Μπαρτσελόνα είναι η Ρεάλ. Το τελευταίο παιχνίδι (1-3), ήταν απίστευτο".

Περισσότερα στο balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ