ΚΥΠΡΟΣ

Κάστρο: "Απειλήθηκα με όπλο για να μην πάρω τα λεφτά μου από τον Ολυμπιακό!"

Κάστρο: "Απειλήθηκα με όπλο για να μην πάρω τα λεφτά μου από τον Ολυμπιακό!"
INTIME SPORTS

Ο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Σέζαρ Κάστρο, κατήγγειλε ότι απειλήθηκε με όπλο για να μην πάρει τα δεδουλευμένα του από την ομάδα της Λευκωσίας! Διαβάστε την απίστευτη καταγγελία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Goal ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού που ήρθε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας το περασμένο καλοκαίρι κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι χτυπήθηκε δύο φορές στον αυχένα από αγνώστους για να συναινέσει και να βάλει την υπογραφή του σε έγγραφο που επιβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία απαίτηση για τα δεδουλευμένα 4,5 μηνών μέχρι τη λύση του συμβολαίου του.

Ο ίδιος ο Κάστρο δήλωσε στο Goal: "Την περασμένη Τρίτη έστειλα στον Ολυμπιακό μέσω του δικηγόρου μου ένα χαρτί, με το οποίο ζητούσα τα λεφτά που μου χρωστάνε. Την Πέμπτη, όμως, με πήρε τηλέφωνο ο δικηγόρος και με ενημέρωσε πως δεν υπήρξε απάντηση από τον σύλλογο και πως θα ετοιμάσει μια επιστολή με την οποία θα διακόψουμε τη συνεργασία μας και θα κάνουμε προσφυγή στη ΦΙΦΑ. Την Παρασκευή το απόγευμα πήγα στον δικηγόρο μου και αφού υπέγραψα, επέστρεψα στο σπίτι μου. Έπρεπε να ετοιμάσω τα πράγματά μου διότι την Κυριακή (προχθές) θα έφευγα για Ισπανία.

Στις 21:45 και ενώ βρισκόμουν στο σπίτι μου, κάποιος χτύπησε την πόρτα. Άνοιξα και μπήκανε μέσα δυο άγνωστοι άνδρες. Ο ένας φόραγε κουκούλα και ο άλλος όχι. Με χτύπησαν δυνατά στον αυχένα και μου έλεγαν να υπογράψω πως δεν θα ζητήσω τα χρήματα που μου οφείλονται. Εγώ αρνήθηκα, με αποτέλεσμα ο ένας να μου δώσει μπουνιά στο πρόσωπο και να πέσω στο έδαφος. Έτσι αναγκάστηκα να βάλω την υπογραφή μου, αφού φαίνονταν ικανοί να μου κάνουν κακό".

Συνεχίζοντας ο Κάστρο τόνισε: " Αυτός με την κουκούλα μου έδωσε να υπογράψω ένα χαρτί με το έμβλημα του Ολυμπιακού, το οποίο είχα υπογράψει και όταν ήρθα στην ομάδα. Πάνω στο έγγραφο υπήρχε η υπογραφή μου και του προέδρου. Κρατώντας ένα πιστόλι μου είπε... (Διαβάστε τη συνέχεια στο ρεπορτάζ του balla.com.cy)

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ