ΚΥΠΡΟΣ

Φήμες για Ναπολεόνι - ΑΠΟΕΛ, αλλά...

Φήμες για Ναπολεόνι - ΑΠΟΕΛ, αλλά...
INTIME SPORTS

Φήμες θέλουν τον Στέφανο Ναπολεόνι να βρίσκεται κοντά στον ΑΠΟΕΛ, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την Κύπρο. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.

Δημοσιεύματα στην Κύπρο θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Στέφανο Ναπολεόνι, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Γενάρη.

Τα πράγματα ωστόσο είναι λίγο μπερδεμένα, καθώς στην Κύπρο υπάρχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο ακόμα και για στάση πληρωμών στον δημόσιο τομέα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Λέγεται πως ο Ιταλός άσος συναντήθηκε με άνθρωπο του ΑΠΟΕΛ λίγο πριν ή λίγο μετά τον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Πλατανιά, όπου έγινε μία συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών.

Προφορικά Ναπολεόνι και ΑΠΟΕΛ τα βρήκαν και το μόνο που απομένει είναι ο 27άχρονος επιθετικός να ταξιδέψει στην Κύπρο για να πέσουν οι υπογραφές.

Σε επικοινωνία που είχαμε με αξιωματούχο της κυπριακής ομάδας ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε, χωρίς να σημαίνει αναγκαστικά πως δεν υπάρχει ζοφερό ενδιαφέρον.

Οι εξελίξεις στην Κύπρο, με τα σενάρια να κάνουν λόγο ακόμα και για στάση πληρωμών αν δεν εκταμιευθεί άμεσα η δόση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ίσως να έχουν φρενάρει λίγο την υπόθεση, που λογικά θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση κρατάμε μικρό καλάθι, αφού όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Μία ψυχή άλλωστε έλεγε το πρωί: "Μην παίρνεις κι όρκο πως δεν θα μείνει στην Λιβαδειά"

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ