ΚΥΠΡΟΣ

Έκανε χατ-τρικ και έπιασε μετά δύο πέναλτι!

Έκανε χατ-τρικ και έπιασε μετά δύο πέναλτι!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση από τον Παντελή Ταύρου σε αγώνα για το πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας της Κύπρου. Δείτε στο βίντεο να βάζει τρία γκολ και να πιάνει στη συνέχεια δύο φορές το πέναλτι των αντιπάλων. Τι δήλωσε για το μοναδικό κατόρθωμά του.

Στα ποδοσφαιρικά βραβεία των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Β' κατηγορίας Κύπρου καθώς και των πρώτων σκόρερ των μικρών κατηγοριών υπήρχε μια ακόμη βράβευση “Τιμής Ένεκεν” στον Παντελή Ταύρου.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πήρε το βραβείο για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ απόδοσή του στον αγώνα Ηρακλής Γερολάκκου-Ξυλοτύμβου 2006 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Δ’ Κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-1 με τον Παντελή Ταύρου να σημειώνει χατ-τρικ. Με το σκορ όμως διαμορφωμένο στο 3-1 η ομάδα του δέχθηκε 3 κόκκινες κάρτες. Μία από αυτές την είδε ο τερματοφύλακας, σε χρονικό σημείο όπου είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Μάλιστα στην αποβολή του πορτιέρο δόθηκε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Παντελής Ταύρου που είχε πάρει τη θέση του! Ωστόσο ο διαιτητής έδωσε επανάληψη γιατί είχαν μπει παίκτες στην περιοχή.

Αλλά στην επανάληψη ο Ταύρου το απέκρουσε και πάλι!

Σε επικοινωνία με την ιστοσελίδα oik442.com δήλωσε:

"Φυσικά και δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο! Ούτε έχω παίξει ξανά τερματοφύλακας. Απλά με το σκορ στο 3-1 και με την ομάδα μου με 8 ποδοσφαιριστές, ήταν καλύτερο να βρεθώ εγώ κάτω από τα γκολπόστ.

Το εκπληκτικό είναι ότι έβαλα και τα 3 γκολ κι έκανα και τις 2 αποκρούσεις με το αριστερό μου πόδι!".

πηγή: oik442.com

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ