ΚΥΠΡΟΣ

Ατομικό ο Σωτηρίου στον Άγιο Κοσμά

Ατομικό ο Σωτηρίου στον Άγιο Κοσμά

Στην Ελλάδα βρίσκεται η αποστολή της εθνικής Κύπρου από την Τετάρτη με τον Πιέρο Σωτηρίου να κάνει ατομικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (05/10) η αποστολή της Εθνικής Κύπρου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Η προπόνηση έγινε στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ελλάδας στον Άγιο Κοσμά.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά εκτός από τον Πιέρο Σωτηρίου που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου θα ολοκληρωθεί αύριο στις 19:30 με προπόνηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Παράσκευής. Θα προηγηθεί στις 19:00 η συνέντευξη Τύπου, επίσης στις εγκαταστάσεις του φαληρικού γηπέδου.

Στις τάξεις της Εθνικής Κύπρου επικρατεί πολύ καλό κλίμα και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο αγώνας με την Ελλάδα θα αποφέρει βαθμολογικό κέρδος. Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές

Γιωργαλλίδης, Παναγή, Κίσσας, Δημητρίου, Στυλιανού, Μερκής, Τζούνιορ, Λαίφης, Αντωνιάδης, Χαραλάμπους, Αλεξάνδρου, Νικολάου, Κάστανος, Αρτυματάς, Κυριάκου, Λαμπάν, Χριστοφή, Αβραάμ, Εφραίμ, Χαραλαμπίδης, Μακρής, Μυτίδης και Σωτηρίου.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ