COPA AMERICA

Βραζιλία - Βενεζουέλα 0-0

Brazilian defender Daniel Alves (L) and Venezuelan midfielder Juan Arango vie during a 2011 Copa America Group B first round football match held at the Ciudad de La Plata stadium in La Plata, 59 Km south of Buenos Aires, on July 3, 2011.   AFP PHOTO / DANIEL GARCIA (Photo credit should read DANIEL GARCIA/AFP/Getty Images)
Brazilian defender Daniel Alves (L) and Venezuelan midfielder Juan Arango vie during a 2011 Copa America Group B first round football match held at the Ciudad de La Plata stadium in La Plata, 59 Km south of Buenos Aires, on July 3, 2011. AFP PHOTO / DANIEL GARCIA (Photo credit should read DANIEL GARCIA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Βραζιλία ήταν χειρότερη και από την Αργεντινή στην πρεμιέρα της στο Copa América 2011, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Βενεζουέλα, κάνοντας απαράδεκτη εμφάνιση (videos)

Πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση η Βραζιλία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Βενεζουέλα χωρίς σκορ, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Copa América 2011.

Η "Seleção" είχε μόνο μία καλή ευκαιρία στον αγώνα, το δοκάρι του Αλεσάντρε Πάτο στο 27' και από εκεί και πέρα... τίποτα απολύτως.

Ο Γκάνσο δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει παιχνίδι και ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής η απουσία ενός παίκτη όπως ο Κακά, ο Ροναλντίνιο, ή ακόμη και ο Ερνάνες της Λάτσιο.

Χαρακτηριστικό για την επιτυχία της Βενεζουέλας είναι πως για πρώτη φορά κατάφερε να μην χάσει σε Copa América από την Βραζιλία, μετά από 5 ήττες.

Βραζιλία - Βενεζουέλα 0-0

Γήπεδο: "Ciudad de La Plata", Πλάτα

Διαιτητής: Ραούλ Ορόσκο (Βολιβία)

Το δοκάρι του Αλεσάντρε Πάτο στο 27' ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, με τον άσο της Μίλαν να σουτάρει μέσα από την περιοχή μετά την πάσα του Ντανιέλ Άλβες και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Ρένι Βέγκα.

Στο 39ο λεπτό η Βραζιλιάνοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά δεν είχαν δίκιο, καθώς ο Ρομπίνιο πλάσαρε μέσα από την περιοχή με τον Βέγκα εξουδετερωμένο και ο Ορόσκο έδιωξε την μπάλα με τον ώμο, όχι με το χέρι.

Ο Νεϊμάρ στο 45' ήταν σε θέση οφ-σάιντ, ο επόπτης δεν το είδε, όμως ο άσος της Σάντος ήταν άστοχος στο πλασέ του, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Γκάνσο να τσακώνεται με τους παίκτες της Βενεζουέλας.

Η πάσα του Ντανιέλ Άλβες (ή Ντάνι Άλβες) ήταν εξαιρετική για τον Πάτο, ο οποίος έφερε την μπάλα μπροστά του μέσα στην περιοχή, αλλά πρόλαβε ο Βέγκα και μπλόκαρε.

Ένα άστοχο και αδύναμο σουτ του Αντρέ Σάντος στα τελευταία λεπτά ήταν μοναδική στιγμή που... κάτι έκανε η Βραζιλία στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η μοναδική ευκαιρία για την Βενεζουέλα ήταν το σουτ του Αράνγκο στο 73'.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντανιέλ Άλβες, Λούσιο, Τιάγκο Σίλβα, Αντρέ Σάντος, Λούκας Λέιβα, Ραμίρες (76' Ελάνο), Γκάνσο, Ρομπίνιο (65' Φρεντ), Νεϊμάρ, Πάτο (76' Λούκας).

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Βέγκα, Ρομπέρτο Ροσάλες, Βισκαρόνδο, Σιτσέρο, Περόσο, Λουσένα, Ρινκόν, Σέσαρ Γκονσάλες (86' Ντι Τζόρτζι), Αράνγκο, Νικολάς Φεδόρ (79' Μαλδονάδο), Ροντόν (64' Αλεχάντρο Μορένο).

Βραζιλία - Βενεζουέλα 0-0 (highlights)

Βραζιλία - Βενεζουέλα 0-0 (4 καλύτερες φάσεις)

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ