COPA AMERICA

Βάργκας: "Ματς - "κλειδί" με το Περού"

Βάργκας: "Ματς - "κλειδί" με το Περού"

Ο κορυφαίος παίκτης της εθνικής Βενεζουέλας στο ματς με την αντίστοιχη της Κολομβίας, Ρόναλντ Βάργκας, υποστήριξε ότι η "βινοτίντο" πρέπει να αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο και κόντρα στο Περού, ματς - "κλειδί" για την πρόκριση.

Μπορεί ο Σαλομόν Ροντόν να ήταν αυτός που έβαλε το νικητήριο γκολ της εθνικής Βενεζουέλας, κόντρα στην αντίστοιχη της Κολομβίας, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον τρίτο όμιλο του Copa América της Χιλής, ωστόσο αυτός που "έκλεψε" τις εντυπώσεις, ήταν ο Ρόναλντ Βάργκας.

Ο μεσοεπιθετικός της "βινοτίντο", που μόνον οι ανακοινώσεις λείπουν για να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ, ήταν σίγουρα ο MVP της Βενεζουέλας. Σε κλίμα ευφορίας μετά το θρίαμβο της ομάδας του, μίλησε στην τηλεόραση της χώρας, TVES :

Για το ματς με την Κολομβία: "Είμαι χαρούμενος, ειδικά από αυτό το ξεκίνημα, τον να πάρουμε του τρεις βαθμούς στο πρώτο ματς ήταν κάτι που το θέλαμε. Αλλά ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Αλλά τα καταφέραμε".

Για το γεγονός ότι η πλειοψηφία του κοινού στη Ρανκάγουα, ήταν Κολομβιανοί, κι αν αυτό έφερε πίεση στη Βενεζουέλα: "Όσον αφορά αυτό, μας κάνει να "μεγαλώνουμε" (σαν ομάδα), μπορούμε να το ελέγξουμε περισσότερο. Έτσι έχουν τα πράγματα, δεν μπορούν να είναι διαφορετικά, είμαστε προετοιμασμένοι. Εγώ προσωπικά δεν ένιωσα πιεσμένος, από αυτό".

Για τη διαιτησία που ήταν υπερβολικά ελαστική στους Κολομβιανούς παρά τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα στον Βάργκας: "Δεν έχω να πω τίποτα. Μερικές φορές ο διαιτητής κάνει λάθος, μερικές όχι. Είναι ανθρώπινο ον. Είναι φυσιολογικό".

Για το παιχνίδι με το Περού, το οποίο ακολουθεί στο Copa América της Χιλής: "Το παιχνίδι με το Περού θα είναι δύσκολο, όπως ήταν κι αυτό. Είναι θεμελιώδες να περιορίσουμε σ' αυτό το επίπεδο τα λάθη, και να έχουμε την ίδια απόδοση όπως με την Κολομβία. Θα είναι "κλειδί".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ