COPA AMERICA

Τέλος το Copa América για Νεϊμάρ

Τέλος το Copa América για Νεϊμάρ

Η CONMEBOL επέβαλε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών στον Νεϊμάρ για τη συμπεριφορά του στο Βραζιλία - Κολομβία και τον θέτει εκτός Copa América. Ένσταση ετοιμάζουν οι Βραζιλιάνοι.

"Σοκ" στη Βραζιλία. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής, CONMEBOL, επέβαλε βαρύτατη ποινή στον αστέρα της "σελεσάο", Νεϊμάρ, για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση της εθνικής Βραζιλίας με την αντίστοιχη της Κολομβίας, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Copa América και τα όσα επακολούθησαν.

Τέσσερα παιχνίδια και όχι δύο - που ήταν η αρχική ποινή - αποκλεισμός στο Βραζιλιάνο άσο των "μπλαουγκράνα".Θεωρητικά για την "καναρίνια" απομένουν τέσσερα ματς, οπότε τα χάνει όλα και τίθεται εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Και για να ποντάρετε στην τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου...

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1 2.27 Χ 3.15 2 4.07

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΤΖΑΜΑΪΚΑ 1 1.13 Χ 8.00 2 23.00

Χάνει, δηλαδή, τόσο το επόμενο ματς με τη Βενεζουέλα αλλά και τον τελικό, σε περίπτωση που η εθνική Βραζιλίας βρεθεί σ' αυτόν, την 4η Ιουλίου.

Η αποστολή της Βραζιλίας έμαθε για την ποινή, την ώρα που ήταν στην απογευματινή προπόνηση και προφανώς όλοι εξεπλάγησαν αρνητικά.

Πάντως η CBF (ποδοσφαιρική ομοσπονδία Βραζιλίας) ετοιμάζεται άμεσα να καταθέσει ένσταση κατά της απόφασης - ποινής, το Σάββατο το πρωί.

Πέρα από την ποινή αποκλεισμού, ο Βραζιλιάνος άσος τιμωρήθηκε και με πρόστιμο. Τα πειθαρχικά παραπτώματα έγκεινται στην μπάλα που πέταξε στον Αρμέρο, στην κουτουλιά στον Μουρίγιο, αλλά κυρίως στις προσβολές προς το διαιτητή της αναμέτρησης, με τους "καφετέρος".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ