COPA AMERICA

Στα προημιτελικά Αργεντινή και Χιλή

Στα προημιτελικά Αργεντινή και Χιλή

Η Αργεντινή "καθάρισε" από το πρώτο ημίχρονο το ματς με την Βολιβία και πήρε το εισιτήριο για τους "8" του Copa America Centenario, όπου θα αντιμετωπίσει την Βενεζουέλα. Στα προημιτελικά και η Χιλή, 4-2 τον Παναμά (videos).

H αυλαία της φάσης των ομίλων του Copa America Centenario έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης με τα ματς για τον 4ο όμιλο, όπου τα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους και πήραν -όπως αναμενόταν- το εισιτήριο για την νοκ-άουτ φάση.

Στο πρώτο χρονικό ματς, η Χιλή βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Παναμά μόλις στο 5' όμως δεν πανικοβλήθηκε και με σκόρερ τους Βάργκας και Σάντσες (από δύο γκολ έκαστος) η κάτοχος του Copa America επιβλήθηκε με 4-2 και εξασφάλισε την πρόκριση για τους "8" όπου εκεί θα αντιμετωπίσει το Μεξικό.

Η Αργεντινή από την πλευρά της έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στην Βολιβία την οποία φιλοδώρησε με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο: ο Λαμέλα άνοιξε το σκορ στο 13' με απευθείας εκτέλεση φάουλ (η μπάλα κόντραρε σε παίκτη που ήταν στο τείχος και ξεγέλασε τον γκολκίπερ Λάμπε), ενώ ο Λαβέτσι έκανε το 2-0 στο 15' με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή και στο 32' έδωσε ασίστ στον Κουέστα που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κοντινή προβολή.

Με την έναρξη του δευτέρους μέρους ο Χεράρδο Μαρτίνο πέρασε στον αγώνα τον Λιονέλ Μέσι, που αντικατέστησε τον Ιγκουαΐν, ενώ το φινάλε βρήκε την "αλμπισελέστε" να πανηγυρίζει το "3 στα 3" στον όμιλο και να προκρίνεται πανηγυρικά στα προημιτελικά του τουρνουά, όπου θα συναντήσει την Βενεζουέλα.

Χιλή - Παναμάς 4-2

Αργεντινή - Βολιβία 3-0

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ