COPA AMERICA

Μαρκαριάν: "Οι αλλαγές μας βοήθησαν"

Peru's coach Sergio Markarian instructs player Luis Advincula during a Copa America Group C soccer match against Uruguay in San Juan, Argentina, Monday, July 4, 2011. The game ended tied 1-1. (AP Photo/Roberto Candia)
Peru's coach Sergio Markarian instructs player Luis Advincula during a Copa America Group C soccer match against Uruguay in San Juan, Argentina, Monday, July 4, 2011. The game ended tied 1-1. (AP Photo/Roberto Candia) AP

Ο τεχνικός του Περού, Σέρχιο Μαρκαριάν, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με την Ουρουγουάη ήταν κομβικές για την πορεία της αναμέτρησης, και εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Κατάφερε να ανησυχήσει τους συμπατριώτες του και να μπλοκάρει τα ατού της "σελέστε", ενώ λίγο έλειψε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το 'Μπιθεντάριο".

Ο λόγος φυσικά για τον προπονητή του Περού, Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος παρουσιάστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από το πως παρουσιάστηκε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ουρουγουάη και κράτησε το 1-1.

"Η Ουρουγουάη κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, με τις αλλαγές που κάναμε στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε το παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε ένα τέρμα".

"Το αποτέλεσμα ήταν καλό. Πάμε για να πάρουμε την πρόκριση στα ματς με το Μεξικό και τη Χιλή", ήταν τα λόγια του Μαρκαριάν.

Το σκληροτράχηλο Περού θα αντιμετωπίσει στις 9/7, ώρα 01:15 το Μεξικό και 13/7, ώρα 01:15 τη Χιλή.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ