COPA AMERICA

Αϊτή και Παναμάς στο Copa América Centenario

Αϊτή και Παναμάς στο Copa América Centenario

Οι εθνικές Αϊτής και Παναμά νίκησαν τις αντίστοιχες των Τρινιντάντ και Κούβας και προκρίθηκαν στο Copa América Centenario, το οποίο διεξάγεται το καλοκαίρι του 2016 στις ΗΠΑ. (videos)

Ολοκληρώθηκε το παζλ των εθνικών ομάδων που θα συμμετέχουν στην επετειακή έκδοση του Copa América (Copa América Centenario 2016) το προσεχές καλοκαίρι για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την πρώτη διοργάνωση.

Οι δύο τελευταίες ομάδες που προστέθηκαν είναι οι εθνικές Αϊτής και Παναμά. Οι "γκεναντιέρ" νίκησαν με 1-0 την εθνική Τρινιντάντ & Τομπάγκο την Παρασκευή το βράδυ στο "Εστάδιο Ρομέλ Φερνάντεθ" της πόλης του Παναμά χάρη στο γκολ του Κέρβενς Μπέλτφορτ Φιλς στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το τελευταίο "εισιτήριο" για το Copa América Centenario "σφράγισε" και η εθνική του Παναμά μετά την άνετη νίκη της επί της Κούβας με 4-0, στο ίδιο γήπεδο, με σκόρερ τους Γκαμπριέλ Γκόμες, Λουίς Ματαδόρ Τεχάδα, Αρμάντο Κούπερ και Μπλας Πέρες.

Αναλυτικά οι ομάδες - έχουν γίνει γνωστές οι εθνικές ομάδες επικεφαλής των ομάδων, αλλά η πλήρης κλήρωση με το πλήρες πρόγραμμα (ώρα, ημερομηνία) θα διεξαχθεί μέσα στον Ιανουάριο - που θα λάβουν μέρος στο Copa América Centenario, το οποίο ξεκινά στις 3 Ιουνίου με τον τελικό να διεξάγεται στις 25 του μηνός στο "ΜetLife Stadium" του Νιου Τζέρσεϊ:

Αργεντινή

Βολιβία

Βραζιλία

Χιλή

Κολομβία

Εκουαδόρ

Παραγουάη

Περού

Ουρουγουάη

Βενεζουέλα

ΗΠΑ

Μεξικό

Κόστα Ρίκα

Τζαμάικα

Αϊτή

Παναμάς

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ