CHAMPIONS LEAGUE

Ζιντάν: "Το ΑΠΟΕΛ έπαιξε χωρίς κόμπλεξ"

Real Madrid coach Zinedine Zidane reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid coach Zinedine Zidane reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, έπλεξε το εγκώμιο του ΑΠΟΕΛ κι εκτίμησε ότι οι "μερένγκες" θα δυσκολευτούν στη Λευκωσία για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Ρεάλ νίκησε 3-0 το ΑΠΟΕΛ στη Μαδρίτη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με τον τεχνικό των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν, να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Κύπρου μετά τη λήξη του ματς με δηλώσεις του στη "Cytavision".

"Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο, είχαμε ρυθμό. Δικαιούμασταν τη νίκη και την πήραμε.

Με ικανοποιεί που δεν δεχθήκαμε γκολ. Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή βραδιά για εμάς. Αυτό που μου άρεσε από το ΑΠΟΕΛ είναι ότι έπαιξε χωρίς κόμπλεξ μέσα σε ένα πολύ μεγάλο στάδιο.

Ξέραμε πως αυτή η ομάδα έχει πείρα από μεγάλα γήπεδα και φάνηκε στο παιχνίδι της. Αν ρίσκαρε λίγο περισσότερο θα μας έφερνε σε δύσκολη θέση. Είμαι σίγουρος πως στην έδρα του θα μας δυσκολέψει", υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ