CHAMPIONS LEAGUE

Ζαρντίμ: "Η Μονακό αξίζει σεβασμό"

Ζαρντίμ: "Η Μονακό αξίζει σεβασμό"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε πως η Γιουβέντους είναι πιο δυνατή από την Άρσεναλ αλλά έστειλε το μήνυμα πως η Μονακό δεν είναι η ασθενέστερη ομάδα των προημιτελικών του Champions League.

"Φτάσαμε στα προημιτελικά επειδή το αξίζαμε. Βγήκαμε πρώτοι στον όμιλό μας και αποκλείσαμε στον προηγούμενο γύρο μία ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ.

Δεν είμαστε αουτσάιντερ, αξίζουμε σεβασμό αλλά και να θεωρούμαστε ισάξιοι με τις υπόλοιπες ομάδες των προημιτελικών", ξεκαθάρισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μονακό, και συνέχισε αναφορικά με την αντίπαλο της ομάδας τους:

"Η Γιουβέντους έχει ποιότητα και εμπειρία. Έχει παίκτες με σπουδαία βιογραφικά που είναι όλοι τους πάνω από 23 ετών. Μπορούμε να πούμε ότι είναι το φαβορί αλλά θα παίξουμε όπως κάνουμε πάντα, σεβόμενοι τον αντίπαλο και προσπαθώντας να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Αυτό το ματς είναι δυσκολότερο σε σύγκριση με εκείνο κόντρα στην Άρσεναλ καθώς για να φτάνει στα προημιτελικά η Γιουβέντους σημαίνει πως είναι πιο ισχυρή από την Άρσεναλ.

Monaco's Portuguese head coach Leonardo Jardim (L) and Monaco's Italian defender Andrea Raggi attend a press conference on the eve of the UEFA Champions League football match Juventus vs Monaco at "Juventus Stadium " in Turin on April 13, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE        (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images)
Monaco's Portuguese head coach Leonardo Jardim (L) and Monaco's Italian defender Andrea Raggi attend a press conference on the eve of the UEFA Champions League football match Juventus vs Monaco at "Juventus Stadium " in Turin on April 13, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Εάν θεωρώ τον Κάρλος Τέβες τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Γιουβέντους; Βλέπω το ποδόσφαιρο ως ένα ομαδικό παιχνίδι. Είναι αλήθεια πως είναι ο κορυφαίος σκόρερ στη Serie A και έχει ποιότητα και εμπειρία.

Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε αλλά η Γιουβέντους έχει επίσης έναν σπουδαίο γκολκίπερ (Μπουφόν), την καλύτερη άμυνα στη Serie A και μία εξαιρετική μεσαία γραμμή".

Σε ερώτηση τέλος για το αν θεωρεί τη Μονακό μία τυπική... ιταλική ομάδα λόγω του στιλ παιχνιδιού της όπου δίνει μεγάλη έμφαση στην αμυντική τακτική, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού απάντησε:

"Μπορώ να πω ότι η Μονακό παίζει με έναν πολύ οργανωμένο τρόπο με τους παίκτες να δουλεύουν ομαδικά όταν αμύνονται και όταν επιτίθενται. Ο καθένας μέσα στην ομάδα ξέρει τέλεια το ρόλο του καθώς και αυτό που του ζητώ.

Ναι, ίσως μπορώ να πω ότι παίζουμε όπως οι ιταλικές ομάδες καθώς όταν χάνουμε τη μπάλα θέλουμε να την κερδίζουμε πίσω".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ