CHAMPIONS LEAGUE

Ζαρντίμ: "Αυτό είναι το δυσκολότερο ματς της σεζόν"

Ζαρντίμ: "Αυτό είναι το δυσκολότερο ματς της σεζόν"

O Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν παρασύρεται από το 3-1 επί της Άρσεναλ στο πρώτο ματς και δηλώνει πως η ρεβάνς του "Λουί Ντε" θα είναι το δυσκολότερο ματς για τη Μονακό τη φετινή σεζόν.

Η Μονακό κατάφερε με το επιβλητικό 3-1 στο "Emirates" να έχει πλέον αυτή τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, παρόλα αυτά οι Μονεγάσκοι μόνο εφησυχασμένοι δεν είναι ενόψει της αποψινής (21:45, live από το Sport24.gr) ρεβάνς.

Αυτό το έδειξε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου του ματς, καθώς τόνισε ότι οι δύο ομάδες έχουν παίξει απλά το πρώτο ημίχρονο και ότι περιμένει πολύ δύσκολο έργο την ομάδα του αν θέλει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

"Θα πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο όπως το κάναμε εκτός έδρας. Το ματς που κάναμε στο Λονδίνο ήταν ονειρεμένο. Θα προσεγγίσουμε τον αγώνα με τον ίδιο τρόπο που έχουμε προσεγγίσει όλους τους αγώνες μας στο Champions League.

Είμαστε μόλις στο ημίχρονο σε αυτό το ζευγάρι. Αυτό το παιχνίδι θα είναι το δυσκολότερο της σεζόν για μας", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος, για να προσθέσει:

"Ο Μπερμπάτοφ έχει μεγάλη εμπειρία και πιθανότατα θα βρεθεί σε τοπ επίπεδο σε αυτό το ματς. Στο πρωτάθλημα δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά τώρα έχουμε βελτιωθεί. Έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα στο Champions League".

Άρσεναλ - Μονακό 1-3 (highlights)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ