CHAMPIONS LEAGUE

Υπόκλιση στην Μπάγερν μέσω twitter

MUNICH, GERMANY - APRIL 23:  Arjen Robben of Bayern Muenchen celebrates scoring the third goal during the UEFA Champions League Semi Final First Leg match between FC Bayern Muenchen and Barcelona at Allianz Arena on April 23, 2013 in Munich, Germany.  (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
MUNICH, GERMANY - APRIL 23: Arjen Robben of Bayern Muenchen celebrates scoring the third goal during the UEFA Champions League Semi Final First Leg match between FC Bayern Muenchen and Barcelona at Allianz Arena on April 23, 2013 in Munich, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Ο αθλητικός κόσμος υποκλίθηκε στην Μπάγερν για τον θρίαμβό της επί της Μπάρτσα. Από Ριβάλντο έως Νοβίτσκι και Γκούλιτ έως Λίνεκερ, δείτε τι γράφτηκε στο twitter.

H Μπάγερν διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 4-0 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League προκαλώντας δέος στον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Μια βόλτα στον κόσμο του twitter μας πείθει σε χρόνο ρεκόρ για την καθολική υπόκλιση στην ομάδα του Γιουπ Χάινκες.

"Η Μπάγερν είναι το μέλλον, το έλεγα από την αρχή της χρονιάς", έγραψε χαρακτηριστικά ο Όουεν. "Μία μόνο από τις δύο ομάδες χρειάζεται τον Γκουαρδιόλα και αυτή δεν είναι η Μπάγερν", το σχόλιο του Λίνεκερ.

"Τι θαυμάσιο παιχνίδι από την Μπάγερν, αγαπάς να βλέπεις τέτοιο ποδόσφαιρο", τουίταρε ο Γκούλιτ, ενώ ο Ριβάλντο σημείωσε: "Συγχαρητήρια στην Μπάγερν για το παιχνίδι της, δίνει ένα σόου. Ο Μέσι δεν έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του".

"Φανταστική η Μπάγερν απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Κάποιες φορές στην καριέρα σου μπορείς να πεις ότι είδες το τέλειο ματς. Και αυτό ήταν", υπογράμμισε ο Λιζαραζού.

Ο Μουαμπά έγραψε πως "η Μπάγερν άξιζε να πάρει το παιχνίδι, ήταν μια φανταστική ομαδική προσπάθεια". Καυστικός όπως πάντα ο Μπάρτον: "Ο Γκουαρντιόλα πρέπει να βλέπει απόψε την Μπάγερν και να σκέφτεται, 'Τι τυχερός μπ@σταρδος είμαι!"

Από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα βρήκε το κουράγιο να πληκτρολογήσει πως "είναι πολύ σκληρό αυτό που περάσαμε απόψε αλλά θα το παλέψουμε μέχρι τέλους".

Δεν έλειψαν φυσικά και τα σχόλια από μπασκετμπολίστες "Ole ole ole ole", ήταν το λιτό tweet του Νοβίτσκι για τον θρίαμβο της ομάδας της πατρίδας του. "4-0, αλήθεια;", αναρωτήθηκε ο δικός μας Νίκος Ζήσης. Ο Βαν Ντεν Σπίγκελ το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: "Τέλος εποχής, καιρός ήταν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ