CHAMPIONS LEAGUE

Χρυσάφι στους παίκτες της Παρί αν αποκλείσουν την Τσέλσι

Χρυσάφι στους παίκτες της Παρί αν αποκλείσουν την Τσέλσι

Η γαλλική "Le Parisien" αποκάλυψε ότι η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έχει τάξει μυθικό πριμ σε όλους τους παίκτες αν αποκλείσουν την Τσέλσι στα προημιτελικά του CL. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποκλείστηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν στους "8" του Champions League και φέτος κινδυνεύει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση νωρίτερα μετά το 1-1 εντός έδρας στον πρώτο της αγώνα με την Τσέλσι για τους "16" της διοργάνωσης .

Οι άνθρωποι όμως των πρωταθλητών Γαλλίας ούτε που θέλουν να σκέφτονται το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και για το λόγο αυτό έχουν υποσχεθεί ένα εντυπωσιακό πριμ σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προκειμένου να έρθει η πρόκριση μέσα στο "Stamford Bridge".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής "Le Parisien" ο κάθε παίκτης του Λοράν Μπλαν θα προσθέσει 250.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό αν η Παρί αποκλείσει την Τσέλσι το βράδυ της Τετάρτης, ενώ οι παίκτες έχουν πάρει ήδη 100.000 ευρώ έκαστος για την πρόκριση στα νοκ-άουτ ζευγάρια.

Χρυσάφι στους παίκτες της Παρί αν αποκλείσουν την Τσέλσι

Η κάψα ωστόσο των ιδιοκτητών της Παρί για μία μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία είναι τόσο έντονη ώστε να ετοιμάζουν και άλλα "δώρα" για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το ίδιο μέσο αποκαλύπτει πως ο κάθε παίκτης της Παρί θα πάρει έξτρα πριμ 450.000 ευρώ αν η ομάδα φτάσει στον τελικό, 700.000 ευρώ αν φτάσει στον τελικό και 1.000.000 ευρώ αν πάρει το τρόπαιο, με το τελευταίο νούμερο να φαντάζει αστρονομικό αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι ο κάθε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε πριμ 500.000 ευρώ για την κατάκτηση του Champions League.

Υπάρχει όμως και κάποιος που θα κερδίσει ακόμα περισσότερα σε περίπτωση που η Παρί αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, με την "Le Parisien" να τονίζει πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει διαπραγματευτεί προσωπικό μπόνους ύψους 1.500.000 ευρώ αν πάρει το πρώτο Champions League στην καριέρα του.

Χρυσάφι στους παίκτες της Παρί αν αποκλείσουν την Τσέλσι

Εάν μάλιστα κατακτήσουν ταυτόχρονα το πρωτάθλημα Γαλλίας (2η η Παρί αυτή τη στιγμή) και το Λιγκ Καπ (έχει πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και θα αντιμετωπίσει τη Μπαστιά στις 11 Απριλίου) κάθε παίκτης της θα πάρει άλλα 500.000 ευρώ δώρο από τη διοίκηση.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ