CHAMPIONS LEAGUE

Χάινκες: "Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο Μέσι"

Χάινκες: "Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο Μέσι"

Ο Γιουπ Χάινκες υποστήριξε ότι η Μπάγερν παίζει φέτος το πιο μοντέρνο ποδόσφαιρο στην ιστορία της ενώ επανέλαβε ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τη Μπαρτσελόνα πως δεν έχει ανάγκη να μιλήσει με τον Γουαρδιόλα.

"Από την πλευρά μου υπάρχει μέγιστος σεβασμός για τον Γουαρδιόλα ως παίκτη και προπονητή, οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές.

Παρόλα αυτά, δεν έχω ανάγκη από έξτρα βοήθειά για αυτό το παιχνίδι, καθώς γνωρίζω το ισπανικό ποδόσφαιρο και τη Μπαρτσελόνα πολύ καλά.

Ξέρω τη Μπαρτσελόνα όπως την ομάδα μου", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (22/4) ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:

"Η Μπαρτσελόνα έχει κυριαρχήσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στις τελευταίες σεζόν. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι πως υπάρχει αρμονία μεταξύ των παικτών της εντός και εκτός γηπέδου.

Ξέρει να παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν είναι μόνο ο Μέσι. Υπάρχουν σε αυτή την ομάδα οι Ινιέστα, Τσάβι, Πέδρο, Αλέξις, Πικέ...

Χάινκες: "Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο Μέσι"

Ο Γιουπ Χάινκες στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του πρώτου ημιτελικού CL, κόντρα στη Μπαρτσελόνα στην "Allianz Arena".

Εάν έπρεπε να συμπυκνώσω τις αρετές της Μπάγερν σε μία μόνο πρόταση θα έλεγα "ομαδική δουλειά. Έλεγα από τον Ιανουάριο πως η Μπάγερν παίζει το πιο μοντέρνο ποδόσφαιρο στην ιστορία της, τώρα το πιστεύουν και οι υπόλοιποι".

Ο τεχνικός των Βαυαρών δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κρος και Μπάντστουμπερ αλλά και στον τιμωρημένο Μάντζουκιτς, με την απάντησή του όσον αφορά στον παίκτη που θα καλύψει το κενό του να είναι η εξής:

"Τόσο ο Γκόμεθ όσο και ο Πισάρο είναι ποδοσφαιριστές αξίας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ