CHAMPIONS LEAGUE

Χάινκες: "Η νίκη μας ήταν δίκαιη"

Bayern Munich headcoach Jupp Heynckes arrives to address a press conferences on the eve of the UEFA Champions League first-leg semi-final football match Bayern Munich vs Real Madrid in the southern German city of Munich on April 16, 2012.  AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE (Photo credit should read CHRISTOF STACHE/AFP/Getty Images)
Bayern Munich headcoach Jupp Heynckes arrives to address a press conferences on the eve of the UEFA Champions League first-leg semi-final football match Bayern Munich vs Real Madrid in the southern German city of Munich on April 16, 2012. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE (Photo credit should read CHRISTOF STACHE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο προπονητής της Μπάγερν Γιουπ Χάινκες απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην αγωνιστικότητα των παικτών του να κυνηγήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Μπάγερν Γιουπ Χάινκες μετά το τέλος του ημιτελικού με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χάινκες έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και χαρακτήρισε τον Φρανκ Ριμπερί, τον καλύτερο παίκτη της Μπάγερν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Όταν το σκορ είναι 1-1 είναι πάντα πολύ πιθανό να δεχτεί η ομάδα σου γκολ όταν πιέζεις για τη νίκη. Ελπίζεις να τελειώσει 1-1 ή με ένα τρόπο να σημειώσεις άλλο ένα γκολ. Συνολικά ήταν μία δίκαιη νίκη. Η Ρεάλ ξεκίνησε καλά το πρώτο τέταρτο αλλά μετά πήραμε τον έλεγχο του αγώνα. Παίξαμε έξυπνα μέχρι το τέλος.

Οι παίκτες μου έκαναν αυτά που τους ζήτησα. Είχαμε πάθος και δίψα για τη νίκη μέχρι το τέλος αυτά δηλαδή που χρειάζεται μία ομάδα σε έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα, δεν την κερδίζεις χωρίς να αντιμετωπίσεις προβλήματα και συνολικά είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μας.

Μετά την ισοφάριση που δεχτήκαμε η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλά για περίπου 10 λεπτά ύστερα αποκτήσαμε και πάλι τον έλεγχο και μπορεί κάποιος να δει το πάθος και τη δύναμη της Μπάγερν. Στη Μαδρίτη πρέπει να σημειώσουμε γκολ και όχι να προσπαθήσουμε να μην δεχτούμε.

Στο γκολ που δεχτήκαμε η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλά και δεν μπορείς να κατηγορήσω τους παίκτες μου. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Το σημαντικό είναι το γκολ του Γκόμεθ. Ήταν στο σωστό σημείο. Έπαιξε πολύ καλά σήμερα, έτρεξε πάρα πολύ και ήταν πολύ δυνατός. Αλλά ο καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Φρανκ Ριμπερί".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ