CHAMPIONS LEAGUE

Βλέπουν νίκη της Σάλκε, φοβούνται όμως τον Στέφενς

Βλέπουν νίκη της Σάλκε, φοβούνται όμως τον Στέφενς

Διαβάστε τις απόψεις τριών ρεπόρτερ της Σάλκε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως τις κατέγραψε η κάμερα του Sport24.

Αποστολή στη Γερμανία: Κώστας Πετρωτός

Με τον παραδοσιακό αέρα υπεροχής που διακατέχει τους Γερμανούς ως λαό, η πλειοψηφία των ρεπόρτερ της Σάλκε βλέπουν και ανλίκη αύριο και πρόκριση της ομάδας του Γκελζενκίρχεν επί του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, έχουν και το φόβο της ζημιάς που μπορεί να τους κάνει ο Χουμπ Στέφενς και η νέα ομάδα του.

Δείτε στην κάμερα του Sport24 τρεις δημοσιογράφουν που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Σάλκε να καταθέτουν την άποψή τους.

Heiko Buschmann (RevierSport): "Η Σάλκε διανύει μία δύσκολη κατάσταση μετά τα πρώτα παιχνίδια, όπως την Κυριακή με τη Βόλφσμπουργκ. Όμως, η ομάδα είναι αρκετά σκληρή για να το αντιμετωπίσει και να κερδίσει τον ΠΑΟΚ".

Andreas Ernst (Derwesten): "Η Σάλκε θα κερδίσει και θα μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είχε καλή αρχή στο πρωτάθλημα, όμως είναι συγκεντρωμένη στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και θα τα κερδίσουν και τα δύο ματς. Θέλουν πολύ να κερδίσουν γιατί υπάρχουν τα 20 εκ. ευρώ που θα κερδίσει η ομάδα".

Henning Maid (Sport 1 TV): "Θα είναι πολύ δύσκολο για την Σάλκε κόντρα στον ΠΑΟΚ γιατί διαθέτει ένα από τους πιο φημισμένους προπονητές που έχουν περάσει από τη Σάλκε και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματά της, αφού ήταν πέρυσι στην ομάδα και η φετινή είναι παρόμοια. Ο ΠΑΟΚ έχει τις πιθανότητες να πάρει ένα βαθμό, μία ισοπαλία από αυτό το παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο για τη Σάλκε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ