CHAMPIONS LEAGUE

Βενγκέρ: "Τέλειος βουτηχτής ο Ρόμπεν"

LONDON - APRIL 21: Arsenal manager, Arsene Wenger looks on during the Barclays Premiership match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane, on April 21, 2007 in London, England.  (Photo by David Cannon/Getty Images) *** Local Caption *** Arsene Wenger
LONDON - APRIL 21: Arsenal manager, Arsene Wenger looks on during the Barclays Premiership match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane, on April 21, 2007 in London, England. (Photo by David Cannon/Getty Images) *** Local Caption *** Arsene Wenger GETTY IMAGES

Με τον Άριεν Ρόμπεν και τον τρόπο που κερδίζει τα πέναλτι τα έβαλε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ.

Ο Άριεν Ρόμπεν συγκέντρωσε τα πυρά του του Αρσέν Βενγκέρ μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ από την Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Αλσατός τεχνικός των "κανονιέρηδων" χαρακτήρισε τον Ολλανδό ως τον "τέλειο βουτηχτή".

"Ο Ρόμπεν είναι πολύ καλός στο να κάνει κάτι από το τίποτα. Είναι μεγάλος παίκτης αλλά επίσης και ιδανικός στις βουτιές. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού του αυτό. Είναι φανταστικό, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ψάχνει πολλές φορές να εξαπατήσει τους διαιτητές και αν είχε τιμωρηθεί πιθανότατα δεν θα το έκανε"

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι συνολικότερα ο Αλσατός τόνισε:

"Έπρεπε να αμυνθούμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο και αν συνεχίζαμε έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι αλήθεια έφτασαν οι ευκαιρίες αλλά η αποβολή του τερματοφύλακά μας στο Λονδίνο ήταν καθοριστική. Δώσαμε τα πάντα μέχρι το τέλος απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Μπάγερν"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ