CHAMPIONS LEAGUE

Το Sport24.gr πίνει Heineken μαζί σας στα T.G.I. Friday’s®

Το Sport24.gr πίνει Heineken μαζί σας στα T.G.I. Friday’s®

Ελάτε με την παρέα σας στα Τ.G.I. Friday’s της Κηφισιάς το Σάββατο (25/5) για να δείτε και να σχολιάσετε μαζί με τους δημοσιογράφους του Sport24.gr τον τελικό του Champions League, Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου! Απολαύστε μια αυθεντική HEINEKEN FOOTBALL NIGHT με την αγαπημένη σας μπύρα σε προνομιακή τιμή και κερδίστε συλλεκτικά δώρα!

Οι HEINEKEN FOOTBALL NIGHTS συνεχίζονται στα T.G.I. Friday’s! Απολαύστε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Champions League με παγωμένη μπύρα Heineken draught 400ml στην προνομιακή τιμή των 2,50€!

Συνδυάστε τη με αγαπημένες Friday's γεύσεις για μια ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική εμπειρία παρέα με το Sport24.gr την το Σάββατο (25/5) στα T.G.I. Friday’s στην Κηφισιά .

Θα καταφέρει η Ντόρτμουντ να κάνει την έκπληξη και να πάρει το τρόπαιο του Champions League; Η' η Μπάγερν θα είναι αυτή που θα φτάσει στην κορυφή που προσπαθεί τα τελευταία χρόνια;

Το Sport24.gr θα είναι εκεί!

Ο αρχισυντάκτης του Sport24.gr Ηλίας Ευταξίας, και οι δημοσιογράφοι Θανάσης Κρεκούκιας, Βαγγέλης Σταματόπουλος και Στέλιος Χαρτζουλάκης θα βρίσκονται στα T.G.I. Friday’s στην Κηφισιά για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό και να σχολιάσουν μαζί σας τα όσα θα δούμε στο "Γουέμπλεϊ".

Πάρτε μέρος στο FOOTBALL TALKS @ T.G.I. Friday’s® απολαμβάνοντας παγωμένη μπύρα Heineken draught 400ml στην προνομιακή τιμή των 2,50€!

Και αν είστε μεγάλη παρέα, με κάθε Heineken Bucket 16€ παίρνετε συλλεκτικά δώρα Heineken. Ενώ με αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Heineken παίρνετε μέρος στην κλήρωση για ένα 3D Home Cinema, συμπληρώνοντας το κουπόνι του θα λάβετε με την παραγγελία σας.

Κάντε κράτηση στο 210 6233947-8 για να απολαύσετε τον αγώνα Ντόρτμουντ-Μπάγερν με παγωμένη Heineken και μοναδικά πιάτα Friday's, παρέα με δημοσιογράφους του Sport24.gr!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα HEINEKEN FOOTBALL NIGHTS

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ