CHAMPIONS LEAGUE

Το Sport24.gr πίνει Heineken μαζί σας στα T.G.I. Friday’s®

Το Sport24.gr πίνει Heineken μαζί σας στα T.G.I. Friday’s®

Ελάτε με την παρέα σας στα Τ.G.I. Friday’s της Κηφισιάς την Μ. Τρίτη (30/4) για να δείτε και να σχολιάσετε μαζί με τους δημοσιογράφους του Sport24.gr τον ημιτελικό Ρεάλ-Ντόρτμουντ! Απολαύστε μια αυθεντική HEINEKEN FOOTBALL NIGHT με την αγαπημένη σας μπύρα σε προνομιακή τιμή και κερδίστε συλλεκτικά δώρα!

Οι HEINEKEN FOOTBALL NIGHTS συνεχίζονται στα T.G.I. Friday’s! Απολαύστε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Champions League με παγωμένη μπύρα Heineken draught 400ml στην προνομιακή τιμή των 2,50€!

Συνδυάστε τη με αγαπημένες Friday's γεύσεις για μια ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική εμπειρία παρέα με το Sport24.gr την Μ. Τρίτη (30/4) στα T.G.I. Friday’s στην Κηφισιά .

Θα καταφέρει η Ρεάλ να κάνει την μεγάλη ανατροπή του 4-1 και να περάσει στον τελικό του Champions League; Η' η Ντόρμτουντ θα είναι αυτή που θα σφραγίσει πρώτη το εισιτήριο για το Λονδίνο;

Το Sport24.gr θα είναι εκεί!

Ο διευθυντής του Sport24.gr Γιάννης Φιλέρης, και οι δημοσιογράφοι Παντελής Διαμαντόπουλος, Γρηγόρης Μπάτης και Θοδωρής Κουνάδης θα βρίσκονται στα T.G.I. Friday’s στην Κηφισιά για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο ημιτελικό και να σχολιάσουν μαζί σας τα όσα θα δούμε στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Πάρτε μέρος στο πρώτο φετινό FOOTBALL TALKS @ T.G.I. Friday’s® απολαμβάνοντας παγωμένη μπύρα Heineken draught 400ml στην προνομιακή τιμή των 2,50€!

Και αν είστε μεγάλη παρέα, με κάθε Heineken Bucket 16€ παίρνετε συλλεκτικά δώρα Heineken. Ενώ με αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Heineken παίρνετε μέρος στην κλήρωση για ένα 3D Home Cinema, συμπληρώνοντας το κουπόνι του θα λάβετε με την παραγγελία σας.

Κάντε κράτηση στο 210 6233947-8 για να απολαύσετε τον αγώνα Ρεάλ-Ντόρμουντ με παγωμένη Heineken και μοναδικά πιάτα Friday's, παρέα με δημοσιογράφους του Sport24.gr!

Την Μ. Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη!

Τα FOOTBALL TALKS @ T.G.I. Friday’s® θα συνεχιστούν την Μ. Τετάρτη (1/5) στα T.G.I. Friday’s στην πλατεία Αριστοτέλους . Η ομάδα του Sport24.gr στη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής τον Κώστα Πετρωτό, σας περιμένει για τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν!

Κάντε κράτηση στο 2310 242914

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα HEINEKEN FOOTBALL NIGHTS

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ