CHAMPIONS LEAGUE

Το μωσαϊκό στο Σέλτικ-Μπαρτσελόνα

Το μωσαϊκό στο Σέλτικ-Μπαρτσελόνα

Ένα γιγαντιαίο πολύχρωμο κορεό ετοιμάζουν οι οπαδοί της Σέλτικ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το "Celtic Park" ετοιμάζεται να βάλει τα καλά του σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι της Σέλτικ, με τους οπαδούς της να ετοιμάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό για το ματς με τη Μπαρτσελόνα.

Οι φίλοι της Σέλτικ έχουν δείξει πολλές φορές τα διαπιστευτήριά τους στις εξέδρες σε βραδιές... Champions League και το ίδιο αναμένεται να πράξουν και το βράδυ της Τρίτης (1/10) απέναντι στο μεγαθήριο του 8ου ομίλου, Μπαρτσελόνα.

Πέρα από τη φωνή όμως με την οποία θα στηρίξουν τον Γιώργο Σαμαρά και τους συμπαίκτες του, οι φανς των "καθολικών" έχουν σκοπό να εμψυχώσουν την ομάδα του Νιλ Λένον και μέσα από ένα εντυπωσιακό κορεό που θα σχηματιστεί πριν την έναρξη του αγώνα.

Όπως αποκάλυψε η μαδριλένικη "As", γύρω στους 50 εθελοντές δουλεύουν από την Κυριακή προκειμένου να βγει ένα όμορφο θέαμα στις εξέδρες, μέσω ενός κορεό το οποίο θα καλύπτει όλη σχεδόν την κεντρική κερκίδα και θα αναγράφει "This is the Paradise" ("Εδώ είναι ο Παράδεισος').

"Το πρωί της Τρίτης θα τοποθετηθούν τα χαρτόνια, χρώματος πράσινου, άσπρου και χρυσού. Ελπίζουμε να συνεχιστεί ο καλός καιρός και να μην βρέξει.

Η ομάδα μας θα τρέξει όσο το δυνατόν περισσότερο και εμείς θα τους σπρώξουμε προς τη νίκη", τόνισε ένας από τους οργανωτές του κορεό.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πέρυσι στη φάση των ομίλων, με τη Σέλτικ να επικρατεί εντός έδρας των "μπλαουγκράνα" με 2-1.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ