CHAMPIONS LEAGUE

Το δικό τους "Ντα Λουζ"

Το δικό τους "Ντα Λουζ"

Κατάμεστα είναι την ώρα του τελικού "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και "Βιθέντε Καλδερόν" από τους φιλάθλους των δύο ομάδων που βλέπουν τον τελικό σε ειδικές γιγαντοοθόνες.

Τα εισιτήρια που δικαιούταν η Ρεάλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης για τον τελικό του "Ντα Λουζ" δεν έφταναν ούτε για "ζήτω" και οι δυο ομάδες έστησαν γιγαντοοθόνες στη σέντρα των γηπέδων τους με τους "μερένχες" και τους "κολτσονέρος" να τα γεμίζουν ασφυκτικά.

Οι άτυχοι οπαδοί των δύο ομάδων Μαδρίτης που δεν βρήκαν το μαγικό χαρτάκι και δεν ταξίδεψαν στην Λισσαβόνα, γέμισαν το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και το "Βιθέντε Καλδερόν", προσφέροντας στους οπαδούς τους την ευκαιρία να θαυμάσουν την αναμέτρηση σε ειδικά στημένες γιγαντοοθόνες.

Εικόνα από το γεμάτο "Μπερναμπέου"

epa04223165 Real Madrid supporters cheer inside Santiago Bernabeu's stadium in Madrid, Spain, 24 May 2014 prior to UEFA Champions League final Real Madrid vs Atletico Madrid played at Luz Stadium in Lisbon, Portugal.  EPA/ALBERTO MARTIN
epa04223165 Real Madrid supporters cheer inside Santiago Bernabeu's stadium in Madrid, Spain, 24 May 2014 prior to UEFA Champions League final Real Madrid vs Atletico Madrid played at Luz Stadium in Lisbon, Portugal. EPA/ALBERTO MARTIN EPA

και από το επίσης γεμάτο "Καλδερόν"

Το δικό τους "Ντα Λουζ"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ