CHAMPIONS LEAGUE

Το επίμαχο χάπι που πήρε ο Μέσι με τον Ολυμπιακό

Το επίμαχο χάπι που πήρε ο Μέσι με τον Ολυμπιακό

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε το χέρι μέσα από την κάλτσα του και έβαλε κάτι στο στόμα, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους με τον Ολυμπιακό. Τι ήταν αυτό που μάσησε σύμφωνα με το "Radio Catalunya" και τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στο περιθώριο του πρώτου μέρους της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στο "Καμπ Νόου" για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League, ο Λιονέλ Μέσι έσκυψε, έβαλε το χέρι του μέσα στην κάλτσα του αριστερού του ποδιού, τσίμπησε κάτι και το έβαλε στο στόμα του.

Όπως ήταν λογικό, πολλοί θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς ήταν αυτό που μάσησε ο Αργεντινός, διότι δεν είναι μια εικόνα που συνηθίζουμε να βλέπουμε. Ειδικά, δε, αν αφορά τον Μέσι, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Ο Αργεντινός έβγαλε ένα μπλε χάπι από την κάλτσα του, το μάσησε και συνέχισε κανονικά τον αγώνα, με το "Radio Catalunya" να αναφέρει πως έλαβε ένα συνηθισμένο δισκίο γλυκόζης για τις ναυτίες του.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, απάντησε κάτι ανάλογο, λέγοντας πως "δεν ξέρω αν πήρε χάπι γλυκόζης, όμως αν τον βοήθησε να σκοράρει, ας πάρει και άλλα. Γνωρίζω ότι οι παίκτες παίρνουν τέτοια χάπια".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ