CHAMPIONS LEAGUE

Τι είπαν οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ για το ...4-2 στο "Μπερναμπέου"!

Τι είπαν οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ για το ...4-2 στο "Μπερναμπέου"!

Διαβάστε τι δήλωσαν οι παίκτες και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με την Ρεάλ ο οποίος σύμφωνα με το twitter της UEFA έληξε με 4-2!

Το ταξίδι του Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε για τον ΑΠΟΕΛ στο Μπερναμπέου με την ήττα με 5-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γκουστάβο Μαντούκα, σκόρερ του πρώτου τέρματος της ομάδας στο ιστορικό γήπεδο σχολίασε:

"Είναι μεγάλη τιμή που έβαλα γκολ απέναντι σ' αυτή την ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σ' αυτούς τους παίκτες, δεν έχεις δύναμη να την αντιμετωπίσεις. Για όλα όσα κάναε αξίζαμε ό,τι συνέβη. Αξίζαμε αυτή την πορεία και την καλή εμφανιση απέναντι στηνΡεάλ Μαδρίτης. Θέλαμε να τελειώσουμεμεκαλό τρόπο και τα καταφέραμε απέναντι σε μίαομάδα που είναι από τα φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ηταν μία μαγική πορεία! Ευχαριστώ το Θεό για τη βοήθεια που μας έδωσε. Στην αρχή έλεγα πως δεν ήθελα να παίξουμε με την Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα, τώρα όμως λέω ότι είναι μεγάλη εμπειρία στη ζωή μας αυτά τα παιχνίδια.

Θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια ό,τι πετύχαμε

Τώρα πρέπει να επανέλθουμε το συντομότερο στο πρωτάθλημα, να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε στην Ευρώπη και να επικεντρωθούμε στην Ανόρθωση. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με την Ανόρθωση, θέλουμε να πρέπει να συγκεντρωθούμε για να κερδίσουμε, γιατί θέλουμε το πρωτάθλημα".

Γιοβάνοβιτς: "Σπουδαία εμπειρία για εμάς"

"Νομίζω ότι η πρόκριση είχε κριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, θέλαμε σήμερα να κάνουμε καλό παιχνίδι. Χρειαζόμασταν λίγο χρόνο στο γήπεδο για να προσαρμοστούμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με επτά γκολ αρκετές ευκαιρίες και ικανοποίησε όλους.

Πολλά πράγματα εξαρτώνται από τη Ρεάλ και γι αυτό λεώ ότι δεν είναι μόνο το παιχνίδι και η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Είναι και η προσέγγιση του παιχνιδιού και το δέος που προκαλεί η αντίπαλη ομάδα. Χρειαζόταν χρόνος προσαρμογής στο γήπεδο,γιατί κάθε λάθος μπορείς να το πληρώσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που ικανοποίησε, βάλαμε δύο γκολ και είχαμε ευκαιρίες. Χάσαμε ένα σκορ με το οποίο δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι είναι βαρύ απέναντι σε ομάδες όπως η Ρεάλ, το 5-2. Το σκορ στο τέλος δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία όσο η προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου

Δεν ήταν ο στόχος μας να πετύχομε γκολ στο Μπερναμπέου.Ο στόχος ήταν να παρουσιαστούμε καλοί και ίσως καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι. Είναι τεράστιες οι εμπειρίες, είναι σπουδαίες για το μέλλον της ομάδας και για μένα και για τους ποδοσφαιριστές μου".

Χαραλαμπίδης: "Να χαρείς ή να λυπηθείς;"

"Νιώθω πολλή περηφάνια, γιατί όλη η χρονιά τελείωσε σε τέτοιο γήπεδο με τέτοια εμφάνιση. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η χρονιά ήταν μοναδική, ήταν εξαιρετική. Τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις, να λυπηθείς γιατί έχει τελειώσει, ή να χαρείς γιατί έζησες αυτές τις εμπειρίες. Μάλλον να χαρείς πρέπει.

Η Ρεάλ είναι τεράστια ομάδα, όμως σταθήκαμε αρκετά καλά πιστεύω. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κρατήσαμε μπάλα, ήρθαν τα δύο γκολ και οι άλλες φάσεις. Κλείσαμε έναν κύκλο μιας πολύ όμορφης πορείας με έναν όμορφο τρόπο".

Πουρσαϊτίδης: "Παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές"

"Το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος στο γήπεδο και από την τηλεόραση. Ηρθαμε να κάνουμε το καθήκον μας, ξέραμε ότι τα πάντα είχαν κριθεί από το πρώτο παιχνίδι. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο, κρατήσαμε τη μπάλα, πετύχαμε δύο τέρματα, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες

Πέσαμε με ψηλά το κεφάλι. Είναι διαφορετικό να μένεις έξω από κάποια χειρότερη ομάδα και διαφορετική από την καλύτερη ομάδα στον πλανήτη. Κρατάμε τα πάντα από τον μαραθώνιο,όλες τις στιγμές", είπε και πρόσθεσε: "Είναι παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές που θα αγωνιστούν στον ΑΠΟΕΛ. Θα έχουν μία σπουδαία παρακαταθήκη από τα παιδιά που παίζουν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος για τον ΑΠΟΕΛ

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, τους ακούγαμε και στα 90 λεπτά".

Περισσότερες ειδήσεις για το κυπριακό ποδόσφαιρο στο balla.com.cy

Η ΟΥΕΦΑ ξέχασε ένα γκολ της Ρεάλ!

Το επίσημο twitter της UEFA "έφαγε" ένα γκολ της Ρεάλ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και ενημέρωσε τους follower της ότι το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 4-2:

Τι είπαν οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ για το ...4-2 στο "Μπερναμπέου"!

Δείτε εδώ το λάθος της UEFA σε μεγαλύτερη ανάλυση

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ